Дигиталната детоксикация
Снимка: Pixabay

Дигиталната детоксикация е най-новият тренд сред родените в края на 20 и началото на 21 век, пише британският сайт Mashable. Беше неотдавна, но като че ли в някой друг живот, когато най-продаваният мобилен телефон – този, тип „мида”, беше толкова популярен, че даже Парис Хилтън и Риана го имаха в розово в чантите си.

С появата на смартфоните всички смятаха, че „мидите“ определено са изхвърлени и напълно забравени, но поколението Z ни направи изненада. Сайтът попита младежи защо сред тяхната генерация стават все по-популярни телефоните с копчета от близкото минало.

Факт е, че дигиталната детоксикация – дори временната, набира скорост сред най-младите. И без съмнение, с по-малко сложни телефони от настоящите модели, те наистина могат да си починат от интернет замърсяването.

„Време е да си вземете мида за лятото и да си починете на плажа от токсичните социални мрежи“, гласи видео в TikTok, набрало огромна популярност в края на април тази година.

Вижте още:
10 прогнози за най-важните технологични тенденции до 2025Китайската компания Huawei разкри своя обобщителен анализ „Global Industry Vision“ (Глобалена визия …Nov 12 2020skafeto.com

Мода: Тенденциите от 90-те се завръщатЕсента вече официално е тук и магазините са пълни с нови колекции, които да ни стоплят през по-хладн…Sep 28 2021skafeto.com


loading...