проучване на родния IT пазар

Нашите приятели и партньори от “DevStyler.io” са предприели много интересно проучване на родния IT пазар, което очакваме в брой #3 на списанието “DevStyleR” и който ще бъде по-интересен от всякога! През септември фокусът попада върху най-обсъжданата тема в сферата на софтуерната разработка – Гладът за кадри в IT сферата.

В специалното си издание “Пазарът на IT кадри от А до Я” DevStyleR ще представи поредица от проучвания, интервюта, анкети, анализи и прогнози, свързани с актуални теми около възможностите, които предоставят IT компаниите на своите специалисти.

По темата ще събеседват топ мениджъри, опитни програмисти и други IT специалисти, HR професионалисти, министри, кметове и преподаватели. Всички те ще търсят отговора на въпроса “Как една компания може да задържи един висококвалифициран и успешен кадър?”

Кои са трите най-търсени технологични умения на IT пазараИзкуственият интелект (artificial intelligence) и изчислителните облаци (cloud computing) бяха терми…Aug 24 2019skafeto.com

Но ние искаме да чуем и вашето мнение! Включете се в националното проучване като попълните анкета! Отговорете на въпросите, свързани с вашата позиция и условия за работа. Подготвени са и готини награди благодарение на партньорите на инициативата:

10 прогнози за най-важните технологични тенденции до 2025Китайската компания Huawei разкри своя обобщителен анализ „Global Industry Vision“ (Глобалена визия …Aug 12 2019skafeto.com

Направете анкетата на DevStyler тук:


Към анкетата “Заплатите в софтуерния бранш”loading...