https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

От сега до началото на септември очакваме да се появят няколко смартфон флагмани на водещите компании в сектора, но предстоящият нов iPhone 11 на Apple вече привлича, не малка част от светлината на прожекторите.

В Китай очакват Galaxy Fold, Galaxy Note 10 и няколко други големи анонса. Всъщност първият смартфон в света със скрита камера за селфи под самия дисплей може да бъде обявен още утре. Все пак, всички погледи са вече върху очаквания от Apple iPhone 11, iPhone 11 Max и iPhone 11R (или каквото номенклатура изберат от Apple), чиито проектни дизайни бяха разкрити в поредица от течове на информация от множество надеждни източници.

Ще ви вземат ли на работа в Apple? (Тест)Една от най-иновативните компании в света – Apple, търси креативни хора със силна логика. Човекът ик…Apr 5 2019skafeto.com

По същия начин, по който iPhone 7 беше считан за „iPhone 6ss“, тъй като използва точно същия дизайн, но подобрява нещата с вълнуващи нови функции, iPhone 11 се оформя като „iPhone Xss“. Т.е. имаме същия цялостен дизайн с няколко незначителни промени и масивна нова част за камерите на гърба. Тази нова издутина за камерите ще бъде малко дразнеща на пръв поглед, но също така е и ключът към няколко от най-добрите нови функции, които се очаква да пристигнат в iPhone 11, като например подобрен нощен режим при снимане на тъмно, даващ ни снимки, които се конкурират със смартфони като Google Pixel и флагманите на Huawei.

Apple Pay вече и в БългарияБританската финансово-технологична компания Rеvоlut, пусна официално съобщение, че започва да поддър…Jun 26 2019skafeto.com

Последното изтичане на рендъри на външния вид на новия смартфон на калифорнийската компания идва от източник със страхотно реноме.

Онлайн търговецът на дребно Mobile Fun често получава рендери от един трети производител на аксесоари, които по-специално изобразяват предстоящи смартфони. Този производител на аксесоари е Olixar, представящ нов набор от защитни калъфи за предстоящия iPhone 11 Max на Apple.

Няма никакви изненади в тези нови рендери сами по себе си, но Mobile Fun е предоставило на сайта BGR.com висококачествени версии на изображенията и те ни дават страхотен поглед към дизайна на iPhone 11 Max на Apple. Тук те са в цялата си прелест:
Apple iPhone 11

Apple iPhone 11 Apple iPhone 11

Визуализаторите показват златния модел на iPhone 11 на Apple от всеки възможен ъгъл и можем да видим всички фини промени в дизайна като новия кръгъл ключ за „тих режим“ както и не толкова изтънчената масивна част с камерите на гърба.

Въпреки че очакваме крайният продукт да изглежда точно така, има една голяма грешка, която Olixar е направил при създаването на тези рендери. Очаква се площта около обектива в квадрата на камерата на Apple на следващото поколение iPhones да бъде цветово съвместима с останалата част от задната част на телефона, според няколко източника, включително най-добрите такива за Apple като експерта Минг Чи Куо. В тези рендери, обаче, Olixar са оцветили тази област в черно, както е по подобие на миналите модели на Apple.

Повечето хора са съгласни, че всъщност този вариант изглежда по-добре отколкото очаквания нов стил където всичко е златно.