електрическа тротинетка mercedes

Докато пазарът на електрически тротинетки избухва с множество оферти за наем, Mercedes-Benz също се захваща с индивидуалната електромобилност със свой модел тротинетка. Плод на партньорство с швейцарския производител Microphone, скутерът предлага пробег от десет километра. Луксозната електрическа тротинетка на немската марка може да ви транспортира с максимум 25 км / ч.

Mercedes показа своята електрическа тротинетка по време на автомобилното шоу във Франкфурт. И той беше забелязан от технологичното издание The Verge.

„Електрическите тротинетки получиха разрешение за движение по германските пътища от юни и вече е трудно да си представим пътищата без тях. Тези бързи електрически тротинетки са перфектният начин да изминете къси разстояния, без да вредите на околната среда“, посочват в свое становище от Mercedes.

LIME и НОВИТЕ СКУТЕРИ В СОФИЯ: Да се возиш или не?По-удобно от тролей, по-еко от кола и значително по-лесно от карането на колело – що е то? От година…Aug 23 2019skafeto.com

„Новият е-скутер е част от семейството на марката Mercedes-Benz EQ“, допълват от производителя. Засега от германската компания не са представили подробности относно спецификите на возилото, като максимална скорост, например.

Също така не е ясно кога те ще бъдат официално пуснати на пазара, но от становището се загатва, че вероятно първият пазар ще бъде именно родината на Mercedes. Все пак вероятно те ще се появят през следващата година.

Mercedes не е първата голяма автомобилна компания, която навлиза на тази нова ниша. Audi, Volkswagen и BMW вече показаха свои такива модели.
КАТ и софиянци във война за тротинеткитеРешението на Главна дирекция „Пътна полиция” към МВР да обяви за незаконни електрическите тротинетки…Sep 8 2019skafeto.com

loading...