нов MacBook Air

Анализаторът Минг-Чи Куо, известен с многобройните си прогнози за очакваните продукти от Apple през годините, написа в скорошно писмо до инвеститорите, че компанията ще представи нов MacBook Air с 13,3-инчов Mini-LED дисплей някъде в средата на 2022 година. Тези слухове се движат с други спекулации, че лаптопът на Apple ще получи значителен ъпгрейд – най-новия процесор на Apple – M2.

Мини-LED дисплеите бавно се въвеждат в целия набор от устройства на Apple, а нов слух от водещия анализатор на Apple твърди, че технологията ще пробие път в основния MacBook на компанията.

Куо заяви, че и двете характеристики ще се въведат в линията MacBook Air по-рано тази година, но неотдавнашната му бележка определя датата между април и юни, вероятно на WWDC 2022.

Apple представи Mini-LED в iPad Pro 12.9 по-рано тази година и се завъртяха слухове, че Mini-LED дисплеите ще се появят и в линията MacBook Pro, по-специално при 14″ и 16-инчовите екрани. Освен това много експерти предполагат, че предстоящият iPad Mini 6 също ще има Mini-LED дисплей.

Както при всички слухове, приемете и този с известна доза съмнение. Вероятно Apple ще актуализира MacBook Air през следващата година, но ще трябва да изчакаме и да видим каква технология ще се ползва за неговия дисплей.


loading...