САЩ плаши Huawei с нови санкции

Huawei обединеното кралство ограничителни мерки Huawei шпионаж Полша

Съединените щати ще продължат да въвеждат ограничителни мерки срещу китайската компания Huawei. Това се казва в изявление на държавния секретар на САЩ Майк Помпео.

Американската страна възнамерява да продължи да ограничава по-голямата част от износа си до Huawei и свързаните с нея дружества, каза Помпео. Той добави, че компанията е „инструмент на Комунистическата партия на Китай“ и представлява заплаха за неприкосновеността на личния живот на американските граждани.

На 14 май президентът на САЩ Доналд Тръмп удължи забраната за американските компании, които използват телекомуникационно оборудване от Huawei.

Как да пуснем на новите Huawei смартфони Google приложениятаHuawei има два нови телефона, които идват на европейския и азиатския пазар съвсем скоро – сгъваемия …Mar 24 2020skafeto.com

Указът за първи път беше подписан от държавния глава през 2019 г., като причината за забраната е подозрението, че Huawei събира поверителни данни.

Huawei P40 Pro е с най-добрата камера сред смартфоните според DxoMarkКоя е най-добрата камера в смартфон? Този въпрос е винаги актуален, а неговия отговор се дава от екс…Apr 2 2020skafeto.com

loading...
error: Съдържанието е защитено!