https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

До края на месеца можем да върнем стар уред в един от трите шоурума на онлайн ритейлъра и да получим ваучер за нов с грижа за природата

До 29 февруари включително продължава кампанията на eMAG „Направи място за по-добро утре”, в рамките на която всички желаещи да рециклират правилно старите си електроуреди могат да ги занесат в един от трите шоурума на онлайн ритейлъра в страната, да ги предадат и в замяна да получат ваучери за отстъпка при закупуването на нов уред от платформата.

Фокус на инициативата е насърчаването на устойчиви потребителски навици за подпомагане опазването на околната среда. Събраните уреди ще бъдат предавани на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване, като правилното рециклиране не само помага за грижата за природата и опазването на ресурсите, но също така стимулира кръговата икономика в региона и насърчава отговорни потребителски и търговски практики.

В рамките на кампанията „Направи място за по-добро утре” можем не само да рециклираме правилно ненужната техника, но и да получим ваучери, които се приспадат от покупната цена на нови продукти. Няма изискване връщаните уреди да са били закупени от eMAG. Те може да са от различни категории – лаптопи (ваучер за 50 лв.), настолни компютри (ваучер за 50 лв.), монитори (ваучер за 30 лв.), таблети (ваучер за 20 лв.), малки домакински електроуреди (ваучер за 30 лв.), електроуреди от категорията „Лична грижа“ (ваучер за 20 лв.) и телевизори (ваучер на стойност 50 лв.). Все пак не всякакви електроуреди могат да бъдат върнати в шоурумите. Кампанията например не се отнася до едра бяла техника. Пълен списък с продуктите, включени в кампанията, може да се види тук.

До 29 февруари 2024 г. включително всички желаещи да участват в кампанията могат да го направят в един от трите шоурума на eMAG в страната – столичните Serdika Center (ниво -1) и Paradise Center (ниво -1), както и пловдивския Mall Plovdiv (ниво 1). След като върнат старите си електроуреди, участниците веднага получават своите ваучери и могат да ги използват на място или по-късно, поръчвайки онлайн чрез мобилното приложение или сайта. От платформата за електронна търговия са подготвили и специален подарък за клиенти си, които показват грижа за природата. Ваучерите са с период на валидност до 10.03.2024 г. и се приспадат от покупната цена на нови продукти над 150 лв. Те важат само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, от същата категория и вид като уреда, който е бил върнат.

С пълните правила на кампанията „Направи място за по-добро утре” може да се запознаете тук.