AnTuTu април

Няколко дни след публикуването на класацията на най-производителните смартфони за китайския пазар създателите на AnTuTu съставиха и представиха глобалния рейтинг на мобилните телефони за април, пише kaldata.com. Той е актуален не само за Китай, а за целия свят, като в него също има две класации – на флагманите и на смартфоните от среден клас.

За разлика от китайския рейтинг, глобалната класация е по-разнообразна.

Извън пределите на Китай няма толкова много устройства, базирани на SoC Snapdragon 865 и по този начин успяха да изпъкнат моделите с чиповете Exynos 990 и Snapdragon 855+.

Най-бързите Android смартфони за април според AnTuTu

Лидер при флагманите е Xiaomi Mi 10 Pro, който се базира на системата върху чипа Snapdragon 865, успял да набере малко по-малко от 600 хиляди точки. Второто и третото място са съответно за OnePlus 8 Pro и Xiaomi Mi 10, които също използват новия флагмански чип на Qualcomm.

Извън пределите на тройката лидери са смартфоните Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20+ и Galaxy S20, в които се използва SoC Exynos 990. В този топ-10 са включени и моделите ASUS ROG Phone 2, OnePlus 7T и OnePlus 7T Pro, базирани на Snapdragon 855+.

Най-бързите Android смартфони за април според AnTuTu

При най-производителните смартфони от среден клас за месец април най-добри се оказаха мобилните телефони с чиповете на HiSilicon, MediaTek и Qualcomm. На върха в този рейтинг се намира Huawei Nova 7i с Kirin 810. Второто място е на Redmi Note 8 Pro с Helio G90T, следван от Realme 6, който използва същата SoC.

Новият Apple iPhone SE – малък телефон с голяма заявкаТипично в стила на Apple, компанията реши да скочи в несигурноте води на настоящия пазар, скован от …Apr 17 2020skafeto.com

loading...