ipad 5g

Работи ли технологичният гигант от Купертино върху сгъваем iPad с 5G? Началото на годината започна с лудостта на сгъваемите телефони, въпреки че реалният краен продукт все още не е достигнал до потребителските рафтове, след като рецензент установи, че телефонът на Samsung Galaxy Fold страда от проблеми с издръжливостта на дисплея и компанията забави старта за неопределено време. Доклад от IHS Markit, цитиран от Economic Daily News, твърди, че Apple разработва свой сгъваем продукт, но не телефон, а сгъваем iPad.
Истинската причина дизайнерът на Apple да напусне компаниятаШефа на дизайна на Apple Джони Айв и основателя на компанията Стив Джобс създадоха най-креативното п…Jul 3 2019skafeto.com

Не е ясно дали сгъваемият iPad ще бъде с еднократно прегъване на екрана като телефонните прототипи на Samsung и Huawei, или ще бъде по-близо до идеята за лаптоп с двойни екрани, където втория дисплей е вместо физическа клавиатура.

Продуктът очевидно ще разполага с големи екрани като на MacBook, което не е прекалено голямо всъщност, тъй като iPad Pro вече е с 12.9-инчов размер. Въпреки това е лесно да си представите как един iPad мини размер, който може да се разгърне на 13 или 15-инчов екран, би било внушително.

Сгъваемият iPad ще поддържа 5G мрежи за бързо сърфиране в интернет според анализаторите.

Изтекли изображения с висока резолюция ни показват Apple iPhone 11От сега до началото на септември очакваме да се появят няколко смартфон флагмани на водещите компани…Jun 27 2019skafeto.com

Разбира се, този доклад е всичко друго, но не и конкретен. Макар да идва от анализатор на веригата за доставки, всъщност не изглежда да има никакви доказателства, че Apple ще разраства производството на компоненти или нещо подобно на този етап.

А 5G сгъваем продукт на Apple все още звучи много като мечта, а реалистично може да бъде реализиран след години. Проблемите на Apple по отношение на осигуряването на стабилна 5G времева линия на производство за iPhone са добре описани до този момент и не очакваме iPhone с 5G поддръжка до края на 2020 г. Изглежда вероятно един предполагаем 5G сгъваем iPad да се появи чак след 2021 г.

По-рано тази година имаше някои шумове, че Apple може да вгради 5G функционалност в iPad преди iPhone, може би с нов iPad хардуер през пролетта на 2020 година.

IHS Markit по-рано заяви, че предстоящият 16-инчов MacBook Pro ще бъде пуснат през есента, като може да се похвали с дисплей с резолюция 3072 × 1920. На този етап е доста вероятно тази прогнозата да се осъществи.
Част от новите неща, които ще видим в Apple iOS 13Бeтaтa нa іОЅ 13 e гoтoвa фyндaмeнтaлнo дa пpoмeни нaчинa пo ĸoйтo изпoлзвaтe іРhоnе-а cи, и вeчe мo…Jul 8 2019skafeto.com


loading...