Apple iPhone SE2 цена

В нов изследователски доклад анализаторът на компанията Apple Минг-Чи Куо прогнозира, че като цена за предстоящия да излезе (според множество слухове) бюджетен iPhone SE2 е определена на 399 долара, пише MacRumors. Наред с новата информация за цените, Куо също използва отчета, за да отбележи повторението на няколко от предишните си прогнози за устройството, включително че ще се задвижва от чипа последно поколение Apple A13, който се използва и в iPhone 11 и 11 Pro, ще има 3 GB RAM и ще бъде пуснат в първото тримесечие на следващата година.

Куо също така казва, че новият телефон ще се предлага с 64 GB или 128 GB пространство за съхранение (въпреки че в доклад от по-рано тази година се казва, че ще има само 128 GB вариант) и ще се предлага в тъмно сиво, сребристо или запазеното за марката червно.

Той също така добавя, че телефонът няма да включва 3D Touch, въпреки че това е по-малко изненадващо, тъй като функцията наскоро е изчезнала от най-добрите устройства на Apple. По-рано анализаторът заяви, че очаква дизайна на iPhone SE 2 да бъде подобен на този на iPhone 8, което е повторение на предишен доклад на Bloomberg.

Голямото представяне на Apple iPhone 11 и iPhone 11 ProДобро утро! В случай, че сте го пропуснали, Apple тази седмица имаше едно от най-натоварените си съб…Sep 13 2019skafeto.com

Както отбелязва 9to5Mac, началната цена от 399 долара е абсолютно същата като тази на оригиналния iPhone SE при пускането му през 2016 г., въпреки че е спаднала до 349 долара до момента на прекратяването му през следващата година.

Продажбата на по-евтини устройства като SE е особено важна за Apple, ако иска да се конкурира на базата на продадени бройки на пазари като Индия, където телефоните, струващи повече от около 450 долара, съставляват само 4 процента от пазара към миналата година. Най-евтиният телефон, който Apple в момента продава, е iPhone 8, който започва с цена от $449.

Да резюмираме какво очакваме:

📲 Процесор: A13 CPU (като при iPhone 11)
📲 Памет: 3GB LPDDR4X
📲 Пространство за съхранение: 64GB и 128GB
📲 Цветови варианти Space Gray, Silver и Red
📲 без 3D Touch
💵 Цена от 399 долара

Apple Watch Series 5 срещу Series 4 срещу Series 3: Каква е разликата?Apple Watch Series 4 бе обявен през септември 2018 г. и предлага се в модели с GPS и с GPS + Cellula…Sep 27 2019skafeto.com

loading...