Новата услуга за смарт пазаруване на онлайн ритейлъра предлага безплатна доставка на над 3 милиона продукта и приоритетна доставка

  • Genius на eMAG стартира с национално покритие
  • 6 месеца безплатен пробен период или до 10 поръчки общо от eMAG и Fashion Days
  • Приоритетна доставка за София за поръчки, направени до късно вечерта през седмицата
  • Над 3 милиона продукта, покриващи всички нужди: стоки за дома, красота, дрехи, играчки, електроника, уреди и ИТ
  • Всеки платен абонат може да добави безплатно член на семейството или приятел с опцията Genius Family

 

Във време, когато все повече хора пазаруват онлайн, eMAG пуска Genius – новата абонаментна услуга за смарт пазаруване, чрез която клиентите могат да правят неограничени покупки с удобна и безплатна доставка, както и да се възползват от редица предимства и специални оферти. eMAG Genius е достъпен на национално ниво още от старта си в България, така че потребителите от всички населени места, обхванати от eMAG и Fashion Days, могат да правят своите смарт покупки, избирайки от над 3 милиона продукта в различни категории с безплатна доставка. В рамките на София доставката ще бъде приоритетна – всяка поръчка, направена от понеделник до петък до късно вечерта, е предвидено да бъде доставена на следващия ден.

„Електронната търговия се превръща в ежедневен навик и ние сме щастливи да представим абонамента за eMAG Genius на българския пазар, тъй като по този начин отговаряме на важни изисквания на потребителите по отношение на доставка, удобство и цена. За нас смарт пазаруване означава предоставяне на достъп и възможности на нашите клиенти да спестяват време и пари и да се наслаждават на добавена стойност чрез редица предимства. С eMAG Genius искаме да им помогнем да се възползват от пазаруване за ежедневните им нужди с бързо получаване, без да се притесняват за разходите за доставката на редица продукти“, казва Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

 

Клиентите могат да изпробват Genius безплатно за период  до 6 месеца

В Румъния, 3 години след стартирането на абонаментната услуга, почти 700 000 потребители се радват на предимствата на Genius. За премиерата й в България eMAG предлага безплатен 6-месечен пробен период или общо до 10 поръчки в платформите eMAG и Fashion Days. След безплатния пробен период услугата eMAG Genius ще бъде  достъпна за абонирани членове срещу фиксирана годишна такса от 29,90 лв. Всеки може лесно да стане член на Genius – и срещу годишен абонамент да получава ексклузивни оферти, безплатна доставка и с предимство своите поръчки за София и околностите. Това означава, че за 2,49 лв. на месец членовете на Genius могат да спестяват от своите приоритетни доставки. До над 500 easybox шкафчета в цялата страна доставката е безплатна за поръчки над 19,99 лв. на ниво търговец. За доставка до дома и куриерски офиси Genius членовете ще получат безплатна доставка за всички поръчки на продукти над 39,99 лв. на ниво търговец.

Регистрацията е лесна и бърза, тъй като клиентите не трябва да въвеждат или запазват банкова карта, за да се абонират за безплатния пробен период, който е 6 месеца или до 10 поръчки. Единствената стъпка е да се влезе в секцията Genius на приложението eMAG или в emag.bg/genius и да се използва бутона за абониране с едно кликване.

Над 3 милиона продукти за всяка нужда

Услугата Genius покрива безплатна доставка на над 3 милиона продукта, предлагани в eMAG и Fashion Days, чрез един акаунт в eMAG и важи за различни категории: от стоки за дома, красота, дрехи и играчки до електроника, уреди и ИТ.

И това не е всичко: годишното еднократно платено членство може да бъде споделено безплатно с един член на семейството или приятел чрез опцията Genius Family, като по този начин носи повече добавена стойност. В допълнение към безплатната доставка, членовете на eMAG Genius имат достъп до ексклузивни седмични предложения, достъпни на eMAG и Fashion Days. През първата седмица от старта на услугата има почти 60 000 оферти на разположение.

Инвестициите на eMAG на групово ниво в развитието на продуктовата им гама, услугите за бърза доставка, както и в техните складове с модерна технология и оптимизирани логистични операции, са силно предимство, подкрепящо пускането на Genius на българския пазар и обработването на голям брой поръчки. Развитието на услугата е възможно и благодарение разширяването на мрежата easybox автоматични шкафчета за доставка на куриерската компания Sameday, която в момента поддържа над 500 шкафчета в цялата страна и се очаква до края на 2024 г. броят на точките за доставка да достигне 1500.

 

За eMAG

Основана през 2001 г. в Румъния, eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно с дъщерни дружества в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията постоянно инвестира в услуги, базирани на технологии, които помагат на клиентите да спестят време и пари.

На платформата на eMAG в България се предлагат повече от 6 250 000 артикула от различни категории, включително смартфони, джаджи, телевизори, лаптопи, домакински уреди, продукти за бебета и играчки, стоки за дома и градината, за красота и лична грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се предлагат от eMAG и над 6 000 000 от над 9 000 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща удобно пазаруване чрез възможност за доставка до различни точки за получаване (куриерски офиси, шоуруми, easybox), с множество опции за плащане (онлайн, потребителски кредит, наложен платеж) и удобно мобилно приложение. www.emag.bg