Facebook гаджета

Освен всичко друго, Facebook ще ни урежда и гаджета. От социалната мрежа обявиха в сряда, че ще направи услугата си за запознанства достъпна в 32 европейски държави, след като пускането беше отложено по-рано тази година поради регулаторни проблеми.

Компанията отложи пускането на Facebook Dating в Европа през февруари, след като бяха изразени опасения от ирландския регулатор за защита на данните (DPC), основният регулатор в Европейския съюз за много от най-големите технологични компании в света, включително Facebook.

DPC беше заявил, че му е съобщено за услугата само няколко дни преди нейното пускане, и че не е получил документация относно оценките на въздействието върху защитата на данните или процесите на вземане на решения, предприети от компанията.

Facebook Dating, което е част от мобилното приложение на Facebook, беше пуснато в САЩ през септември миналата година. В момента се предлага в 20 други страни.

Вижте още:
Първите „смарт очила“ на Facebook ще бъдат Ray-Ban, идват догодинаFacebook казва, че първият чифт потребителски „смарт очила“ ще бъде пуснат през следващата година в …Sep 18 2020skafeto.com

Apple ядоса Facebook: Не разрешава да се следят потребителите с айфони извън социалната мрежаПромени, защитаващи поверителността на потребителите на iPhone и iPad, разгневиха технологичния гига…Aug 27 2020skafeto.com

loading...