flip bg black friday 2023

Кампанията ще се проведе в периода 16-19 ноември

  • Над 6000 продукта ще бъдат налични във Flip.bg за Black Friday
  • До 200 лв. допълнителни отстъпки към предлаганата цена по време на кампанията

Flip.bg, технологичният стартъп, целящ да превърне интернет в дружелюбно място за продавачите и по-безопасно за купувачите на мобилни телефони и бързо утвърждаващ се като доверен партньор в онлайн пазаруването – ще проведе своя втори Black Friday в България между 16-19 ноември. Кампанията идва с всички предимства, предлагани от платформата за ремаркетирани устройства, както и с големи намаления на вече ниски цени.

Миналата година по време на шопинг събитието само за четири дни Flip.bg почти удвои броя на посещенията и постигна процент на конверсия три пъти по-висок от обичайния. Някои от моделите бяха разпродадени за по-малко от пет минути, а iPhone 7, iPhone 11 и iPhone XS бяха топ моделите, които българите търсеха.

Тази година Black Friday идва във Flip.bg с големи намаления на вече ниски цени, предлагайки алтернатива, щадяща околната среда и джоба на потребителите, които искат да си купят телефон или таблет. Компанията е подготвила над 6000 продукта от топ брандове като Apple, Samsung, Xiaomi и Huawei с до 200 лв. допълнително намаление към предлаганата цена по време на кампанията. 

Сред топ офертите на Flip.bg за Black Friday са:

  • iPhone 13 Pro, 128GB, много добро състояние, 1349,99 лв. (230 лв. намаление от вече ниска цена)
  • iPhone 12 Pro, 128GB, много добро състояние, 949,99 лв.(230 лв. намаление от вече ниска цена)
  • iPhone 11 Pro, 64GB, много добро състояние, 699,99 лв.(110 лв. намаление от вече ниска цена)
  • iPhone 12 Mini, 64GB, много добро състояние, 599,99 лв.(180 лв. намаление от вече ниска цена)

„Нашата мисия е да демократизираме достъпа до съвременни технологии за всички потребители. Black Friday е възможност за нови клиенти да изпробват изживяването от покупка на ремаркетиран телефон и да се уверят, че целият процес е идентичен със закупуването на нов телефон, от доставката до разопаковането. В допълнение, ние сме готови да вземем телефоните, които вече не се използват, и да продължим да допринасяме за намаляване на електронните отпадъци. Това е възможно с помощта на лесната и сигурна продажба на Flip“, казва Вера Петрова, управител на Flip.bg.

Всички телефони, предлагани във Flip.bg, минават през 67 теста за качество на хардуер и софтуер и имат издръжливост на батерията от най-малко 85% (средно през 2022 г. животът на батерията на устройствата, продавани от Flip.bg, е 94%). Устройствата се предлагат с редица предимства за клиентите, като 24-месечна гаранция, 30-дневна политика за безплатно връщане, различни опции за плащане, включително на изплащане с 0% лихва, бърза доставка, първокласно изживяване при разопаковане (специално изработена кутия и нови кабели за зареждане) и екип за поддръжка на клиенти, готов да отговори на всяка заявка.

 

 

За Flip

Основана през 2019 г. в Румъния, Flip е маркетплейс платформа за търговия с употребявани и сервизирани телефони, оперираща в Румъния и България. Flip цели да революционизира начина, по който хората продават и купуват употребявана електроника онлайн. От октомври 2021 г. компанията е част от eMAG Group, собственост на Dante International.

Платформата предлага отлично потребителско изживяване, високо качество, прозрачност и сигурност за купувачи и продавачи на смартфони, спестявайки им време и пари. Умният начин за покупка и продажба на телефони онлайн, Flip предлага проверени употребявани телефони с 24-месечна гаранция и чувствително по-ниски от пазарните цени на нови устройства. За повече информация посетете www.flip.bg.