В актуалната си кампания Winter Sale технологичният стартъп предлага отстъпки до 200 лева върху продажната цена за избрани модели

 

София, 17 януари 2024 г. – Новата година е тук и мнозина са готови да отворят тази вълнуваща страница със смартфон, който най-добре отговаря на нуждите им, но януари е известен с бюджетните си ограничения след празниците. С актуалната кампания на технологичния стартъп Flip.bg обаче, това вече не е пречка – до 31 януари те предлагат селекция от като нови устройства на топ брандове с до 200 лв. допълнителна отстъпка към вече ниските цени.

Сред популярните модели, включени в кампанията Winter Sale, са:

  • iPhone 11 (64GB) – започващ от 559,99 лв.
  • iPhone 12 Pro (128GB) – започващ от 879,99 лв.
  • iPhone 13 Pro (128GB) – започващ от 1349,99 лв.

Flip има за цел да превърне интернет в дружелюбно място за продавачите и по-безопасно за купувачите на мобилни телефони и през последните 2 години се установи като доверен партньор в онлайн пазаруването на българския пазар – със сигурно и удобно потребителско изживяване и редица предимства, сред които 24-месечна гаранция, 30-дневна политика за безплатно връщане, различни опции за плащане, включително на вноски с 0% лихва, и строг технически процес на хардуерна и софтуерна проверка, ремонт и почистване, като всеки телефон преминава през най-малко 67 теста за качество.

С кампанията им Winter Sale замразяването на бюджета остава навън и желаното мобилно устройство е само на няколко клика разстояние, идващо на страхотна цена, без проблеми, в специално изработена кутия с нови кабели за зареждане и за някои модели с опционална нова батерия от трета страна.

„В кампанията Winter Sale потребителите не само могат да намерят лесно, безопасно и без излишен стрес устройството, от което се нуждаят, но и да дадат своя принос към устойчивия подход за използване на електроника, който е в основата на нашия бизнес модел. Според Европейския доклад за електронната търговия за 2023 г. рентабилните и устойчиви решения са сред основните двигатели на електронната търговия и ние се гордеем, че предлагаме достъпен и екологичен избор на нашите клиенти“, казва Вера Петрова, управител на Flip.bg.

 

За Flip

Основана през 2019 г. в Румъния, Flip е маркетплейс платформа за търговия с употребявани и сервизирани телефони, оперираща в Румъния, България, Унгария и Гърция. Flip цели да революционизира начина, по който хората продават и купуват употребявана електроника онлайн. От октомври 2021 г. компанията е част от eMAG Group, собственост на Dante International.

Платформата предлага отлично потребителско изживяване, високо качество, прозрачност и сигурност за купувачи и продавачи на смартфони, спестявайки им време и пари. Умният начин за покупка и продажба на телефони онлайн, Flip предлага проверени употребявани телефони с 24-месечна гаранция и чувствително по-ниски от пазарните цени на нови устройства. За повече информация посетете www.flip.bg.


loading...