Ford VW

Ford и Volkswagen (VW) планират да обявят в петък нови съвместни проекти за автономни и електрически превозни средства, две технологии, считани за критични за бъдещето на автомобилната индустрия, съобщи CNBC, позовавайки се на директори от двата конгломерата. Те разполагали с първа информация за преговорите между двамата автопроизводители.

Компаниите потвърдиха, че ще проведат пресконференция в Ню Йорк, за да „предоставят актуална информация за глобалния си съюз“ и „да споделят подробности за новото сътрудничество, насочено към по-добро обслужване на своите клиенти, като същевременно подобри конкурентоспособността и ефективността на капитала на всяка компания“.

Ще забранят ли вноса на стари дизели?Очаква ли ни забрана за вноса на дизелови автомобили втора ръка след 3 години? Министерството на око…Jun 29 2019skafeto.com

Междувременно източниците, които поискаха да останат анонимни след като сделката не е официално потвърдена, заявиха, че Volkswagen и Ford са се съгласили да споделят както интелектуална собственост, така и хардуер и „милиарди долари“ от инвестиции в бъдещи технологии. Като част от споразумението се очаква Volkswagen също да вземе участие в автономната фирма за управление на Ford, Argo AI.

Ето кои са 6-те най-продавани автомобили за всички временаВсяка година излизат редица нови модели на различните марки автомобили. Автомобилната индустрия се р…Apr 13 2019skafeto.com

През януари Ford и VW обявиха партньорството си за изграждане на пикапи, камиони за доставка и отбелязаха, че планират да проучат сътрудничеството с електрически и автономни превозни средства.

loading...