Изкуствен интелект търсачката на Google Bard достъп

Появата на ChatGPT даде силен тласък на разработките и внедряването на изкуствен интелект в различни продукти и услуги. В отговор на предизвикателството Google възнамерява да интегрира AI във всичките си ключови услуги.

Google е водещ фактор в системите с изкуствен интелект, развивайки проекти с дългосрочна възвръщаемост. Въпреки че OpenAI изпревари интернет гиганта в областта на генеративните AI системи с въвеждане на интелигентния чатбот ChatGPT, Google възнамерява да постигне лидерство, поради мащаба на внедряването на собствен езиков модел и вече съществуващите разработки.

ChatGPT е предизвикателство за Google в областта на интернет търсенето. Ситуацията е още по-опасна за компанията, като се имат предвид тесните връзки на OpenAI с Microsoft, която започна да интегрира ChatGPT в своите продукти и е основният инвеститор в разработчика.

Според бивши и настоящи служители на Google, на които се позовава Блумбърг, бързите промени, предизвикани от ChatGPT, са тревожни. Известно е, че шефът на компанията Сундар Пичай се зае да вникне в детайлите на конкретни продукти, а основателите Лари Пейдж и Сергей Брин също се върнаха към по-активна работа.

Като цяло ръководството на Google обяви „червен код” във връзка с появата на ChatGPT, издавайки директива за добавяне на генериращ AI към всички продукти на компанията с над един милиард потребители в рамките на няколко месеца.

Вижте още:
chat.D-ID: Нашумелият изкуствен интелект ChatGPT вече с лице и гласИзраелски стартъп разработи технология, която позволява на потребителите да комуникират лице в лице …Mar 9 2023skafeto.com

Историята на ChatGPT и старта на „надпревара във въоръжаването“ на A.I.Един ден в средата на ноември 2022 работниците в OpenAI получиха неочаквана задача: „Пуснете бързо ч…Feb 6 2023skafeto.com


loading...