google maps навигация

Google имат амбициозната цел да превърнат услугата за навигация в оптималното решение за потребителите независимо как се придвижват в големите градове, съобщава Digital.bg. Компанията вече разпространява нов ъпдейт за Maps, който е разработен да ни улесни при използването на публичен транспорт.

Google Maps с много новости за България

Вече има как да разберем какво е разписанието на автобусите, трамваите или метрото, като за в бъдеще ще получаваме още повече информация.
„Вавилонската кула от смартфони“: Китайски творец привлича вниманието към проблема за е-отпадъцитеКитайски творец в събота (30 март) разкри скулптура, изработена от изхвърлени мобилни телефони и офо…Apr 2 2019skafeto.com

Актуализацията включва данни за задръствания или други проблеми с трафика, които могат да забавят придвижването ви. Нова функция в Google Maps с името „Live Traffic Delays“ ще ви уведоми, когато автобуса не се движи по график, както и приблизително какво закъснение на очаквате. Данните се генерират в реално време, за да бъдат максимално прецизни, съобщава AndroidHeadlines. Това не е единственото подобрение в новата версия на услугата.

Потребителите вече ще виждат информация, разкриваща колко пълен е автобуса  и да преценят дали да се качат в него или да изскачат следващия. Данните се генерират от мненията на други хора, но също и от изчисления на времето, което е необходимо за слизане и качване на пътниците на всяка спирка. Функцията вече е налична за смартфоните с Android и iOS, като обхваща над 200 града по цял свят. Българските потребители ще трябва да се въоръжим с малко търпение преди ъпдейта да е наличен и за страната ни.

Изкуственият интелект и Google Street View ще сигнализират за остарели улични знациОтделете малко време, за да помислите за всички улични знаци, които е трябвало да останат в миналото…Jun 24 2019skafeto.com

loading...