Google Pay

Google Pay вече официално присъства на българския пазар. До момента приложението, което улеснява безконтактните плащания за всички, беше достъпно у нас единствено чрез банкови посредници.

„Днес предприемаме сериозна стъпка към по-опростен, сигурен и удобен начин за разплащания със стартирането на приложението Google Pay в България, за потребителите на смартфони с Android“, коментират представителите на приложението.

Както Apple Pay, така и Google Pay обединява всичко необходимо при разплащане, като предлага бърз и лесен начин за плащане в магазините, докато защитава информацията за направеното плащане с мното нива на сигурност. Приложението улеснява съхраняването на бордни карти, осребряване на точки за лоялни клиенти и управлението на разплащателните карти.

Google Pay е вече в България

У нас стартира и поддръжка за Google Pay за Wear OS в България, с което разплащанията на практика стават още по-леснни.

Понастоящем приложението е достъпно в над 30 държави по света. От компанията подчертават, че безопасността на плащанията е гарантирано. За целта, когато човек използва приложението в магазинната мрежа, номерът на виртуалната карта се споделя с търговеца вместо действителния номер на банковата сметка. При изгубен или откраднат телефон, потребителите могат да намерят, заключат или изтрият устройството си с помощта на функцията „Намери моето устройство“.

Тези и други функции помагат да се запази информацията в безопасност.

Вижте още:
Google Wing вече е най-голямата услуга за доставки с дронове в светаУслугата на Google за доставка с дронове Google Wing вече е изпълнила 100 000 поръчки, казват от ком…Aug 27 2021skafeto.com

Google Fuchsia OS вече работи на устройства, произведени от компаниятаДългоочакваната операционна система Fuchsia, считана за алтернатива на Android, вече работи на истин…Jul 25 2021skafeto.com


loading...