google pixel 4

Google се чувства толкова уверен в предстоящите си смартфони от серията Pixel номер 4 по ред, че е решил да сложи край на течовете на информация и от компанията сами са пуснали информацията за самият телефон.

От официално представените изображения, както и от съдействието на късчетата информация от докладите, знаем, че телефоните ще имат поне две камери, а благодарение на програмния код, който се намира в приложението Google Camera, разбираме, че едната камера ще бъде такава за приближаване с телефото леща.

Най-новото приложение Google Камера, версия 6.3, в операционната система Android Q beta 5, с номер на разработката QP1A.190626.001, съдържа код, свързан със „Sabre“, както и вътрешен код, разкриващ функция за Super Res Zoom.

Има и други парченца код, но те са история за друга статия.

От старта си през 2016 г., линия Pixel се превърна в очаквано предложение в календара за представяне на смартфони от големите компании. Предлагайки набор от функции с почти несравнимо ниво на софтуерно изпипване, апаратите на компанията са направили много, за да спечелят обожанието на технологичната общност като цяло.
Google Maps с много новости за БългарияGoogle имат амбициозната цел да превърнат услугата за навигация в оптималното решение за потребители…Jun 29 2019skafeto.com

Това не означава, че конкуренцията си почива, а Google през 2019 г. ще трябва наистина да се изправи, ако иска линията на Pixel да отговаря на очакванията със следващата си итерация. Може ли да стигне до върха на списъка ни с най-добрите телефони с Android, или най-добрите телефони с камера, както успя моделът Pixel 3 преди това? Само времето ще покаже.

За финал:
Какво е? Следващия смартфон със супер качествена камера и мощен изкуствен интелект от Google
Кога да го очакваме? Вероятно през октомври 2019 година
Колко ще струва? Вероятно близо до 1000 долара / 1000 евро


Изкуственият интелект и Google Street View ще сигнализират за остарели улични знациОтделете малко време, за да помислите за всички улични знаци, които е трябвало да останат в миналото…Jun 24 2019skafeto.com


loading...