Huawei Matebook

Излизането на нов лаптоп на пазара определено е събитие, което вълнува тех ентусиастите. Но тази вълна влияе и на не чак толкова запалените по джаджи хора, които обаче обичат практичните решения, улесняващи ежедневието им. Това важи с още по-голяма сила сега, когато повече от всякога се говори за работата от вкъщи и за възможностите, които би трябвало вашият компютър да крие за вас.

Новият Huawei Matebook е именно такова устройство – стилно и елегантно, но същевременно мощно и бързо. Очакванията към този лаптоп бяха големи още преди неговото излизане, но с първата си поява той даде сериозна заявка, като някои специалисти в сферата дори споделиха, че в своята работа той с лекота може да надмине и най-силните си конкуренти. Този лаптоп е с бизнес предназначение, като перфектните характеристики му позволяват да задоволи и най-претенциозния вкус.

Новият Huawei Matebook и защо си заслужава?

Huawei Matebook X Proлаптопът, който заслужава вашето внимание!

Като за начало не може да не обърнем внимание на елегантната визия на Huawei Matebook X Pro, който определено доказа за пореден път, че можем да говорим за “красота”, когато става въпрос за преносими компютри. Дори няма нужда да коментираме цветовете, които Huawei са подбрали, защото те са само още едно доказателство за начина, по който създателите на този лаптоп се отнасят към всеки детайл от него. Въпреки че преобладават облите форми, отсичанията умело се прокрадват между тях, така че визията на лаптопа да създава усещане за завършеност. Но преди да останете с впечатление, че визията е единственото, с което Huawei Matebook може да се похвали, нека ви кажем, че това, което се крие под опаковката, е дори по-добро от самата нея!

Създаването на оформление за страница, сайт или каквато и да е друга платформа изисква голяма доза креативност. Но за да успеете да създадете търсената от вас картина с възможно най-правилното послание, то безспорно цветовете играят ключова роля. В това отношение с новия Huawei Matebook ще виждате всеки нюанс повече от ясно и всичко ще е изцяло във вашите ръце. Тази характеристика на преносимия лаптоп на китайската марка ще ви даде възможност да обработвате видеа и снимки, без да се притеснявате как ще се получат.

Новият Huawei Matebook и защо си заслужава?

Huawei Matebook, като лаптоп от последно поколение, разгръща пълния потенциал и на познатата ни вече от мобилните устройства функция Huawei Share. Тя ви дава възможност лесно да трансферирате всякакви файлове (а и не само) от своя Huawei Smartphone към лаптопа и обратно – напр. ако сте копирали текст на телефона, но искате да направите търсене на лаптопа, сега вече няма нужда да правите цялата, добре позната ви последователност от действия. Ако обаче това не ви впечатлява достатъчно, нека ви кажем, че функцията Huawei Share ви позволява да използвате смартфона си през екрана на компютъра – хитро, нали?

Камерата му е скрита зад бутона на F7 и се отваря само при натискане от ваша страна – решение на китайската марка, познато ни още от предишната генерация техни лаптопи. Това, освен че допринася за изчистения дизайн на екрана, ограничава и възможността за преодоляване системите за сигурност и възпрепятства евентуално проникване във вашето устройство. За това безспорно спомага и отключването посредством пръстов отпечатък вместо парола.

Разбира се, всички, които се впускат в покупката на толкова скъпо устройство, се интересуват от батерията му и нейната издръжливост. Според производителите, Huawei Matebook X Pro издържа до 13 часа при постоянно гледане на видео и до два дни без зареждане при извършване на рутинни офис действия. Впечатляващо!

Новият Huawei Matebook и защо си заслужава?

Този лаптоп влезе на пазара с гръм и трясък. И има защо! Всичко, което ви казахме до тук, е събрано в минималното количество от 1330 g. Машината е изцяло предназначена да отговори на потребностите на динамичния съвременен човек, който има нужда от надежден лаптоп, на който да работи, независимо къде се намира. Най-новият Huawei Matebook може да е вашият верен спътник!

След като вече очертахме най-основните параметри на този преносим компютър – дизайн, основни отличаващи го белези и т.н., време е да ви оставим сами да вземете решението. Но не забравяйте – Коледа е време за подаръци, а какво по-хубаво от това сами да направите подарък на себе си, който освен всичко останало, ще се превърне в едно от най-полезните решения, които сте взимали? Винаги може да си купите и по-евтин преносим компютър, но с покупката на Huawei Matebook X Pro вие инвестирате във вашето бъдеще и си осигурявате стабилност поне за следващите няколко години.

loading...