ios 17

Стабилната версия на iOS 16 бе представена едва преди около 4 месеца, но това не означава, че Apple вече не работи над новото поколение софтуер, което ще дебютира през тази година. Според вътрешна информация, разработката на iOS 17 тече с пълна сила, а заедно с това стана ясно и кои смартфони ще я получат.

Макар все още информацията да не е потвърдена, тя изглежда доста възможна, тъй като Apple обикновено обновява смартфоните представени до 5 или 6 години преди премиерата на новата си операционна система. Накратко казано, това са всички смартфони представени след 2018 година.

Това включва iPhone XS, XR, SE от последните две поколения, iPhone 11 и 11 Pro, iPhone 12 и 12 Pro, 13 и 13 Pro, 14 и 14 Pro, както и 15, който ще бъде представен през тази година. В този списък се включват Mini, Plus и Max вариациите спрямо моделите, които са представени.

iOS 17 пристига за тези iPhone модели

Вижте още:
Какво се знае за Apple CarTesla и Apple – това безспорно са двете горещи имена в автомобилната индустрия. Първата компания е н…Dec 27 2022skafeto.com

Apple вбеси ФБР като криптира „от край до край“ и облака си – iCloudApple обяви, че планира да разшири криптирането „от край до край“ в облачната си платформа iCloud, к…Dec 8 2022skafeto.com


loading...