Apple ремонти xiaomi
снимка: CC0 Public Domain

Две се очертават да бъдат най-основните и забележими разлики между очакваната тази година серия iPhone 14 и миналогодишната серия iPhone 13. 

Едната е, че iPhone mini няма да си спечели място измежду следващата генерация телефони на Apple, a другата е, че регулярният iPhone 14 ще се продава в по-голям вариант под името iPhone 14 Max.

Тези слухове по-рано бяха потвърдени от изтекли технически изображения на моделите, а наскоро в китайската мрежа Weibo се появиха и снимки на отливките за предстоящите модели, които затвърждават по-ранните предположения.

От картинката ясно виждаме, че Apple подготвя четири модела в само два размера – 6.1-инчови iPhone 14 и iPhone 14 Pro, и 6.7-инчови iPhone 14 Max и iPhone 14 Pro Max.

Apple пуска само два размера iPhone 14 в края на годината
Снимка: Weibo

Очевидно отново само Pro моделите ще са имат по три камери на гърба си, а анализаторът Минг Чи Куо разкрива, че само те ще бъдат оборудвани с нов 48-мегапикселов главен сензор.

Въпреки това и при регулярните модели очакваме да видим обновени сензори, за които се говори, че ще са още по-обемисти спрямо миналогодишните.

Появилото се в Weibo изображение показва само гърбовете на устройствата и не отчита още една значима разлика между предстоящите модели, а именно, че Pro вариантите ще са с осезаемо променен прорез в горната част на екрана.


loading...