Стив Джобс жив

В популярния форум Reddit се обсъжда много интересна снимка. На нея се вижда човек, който учудващо много прилича на основателя на компанията Apple, Стив Джобс, който все едно е бил жив през цялото това време. Снимката е направена в едно от кафенетата на Кайро.

Стив Джобс почина на 56 годишна възраст. През 2011 година той издъхна след продължителна борба с онкологично заболяване. Но въпреки това, има хора, които вярват, че той е все още жив и просто се е уморил да се занимава с бизнес и да бъде в центъра на вниманието. Ето защо той е инсценирал своята смърт и е заминал в място, където може да прекарва спокойно времето си. Уеб изданието The Sun съобщи, че снимката се е появила преди няколко дни във Facebook, но не се знае кога е направена.

Мъжът няма обувки, което съответства на навика на Джобс да ходи бос по време на съвещанията и „брейнсторминг“ сесиите. Някои потребители напомнят, че Джобс е обичал Египет и се е стремял към опростен живот без излишества.

Kонспирация: Стив Джобс е жив и e в Египет? (СНИМКА)

Позата, в която седи този мъж, напомня на знаменитата чернобяла снимка, на който Джобс замислено държи брадичката си.

Тайно и с неудобство Samsung трие реклами срещу AppleНяколко пъти сме коментирали, че Samsung Galaxy Note 10 няма да включва стандартния 3.5mm вход за сл…Aug 11 2019skafeto.com

Също като Джобс мъжът е леко плешив, не е бръснат и изглежда в много по-добро здраве отколкото основателят на Apple през последните години от живота си.

Очакваните изненади от Apple на голямото събитие през септемвриТехнологичният гигант Apple разработва нови и все по-добри хардуерни предложения за предстоящите сед…Aug 24 2019skafeto.com

Скептиците не се учудват на двойника на основателя на Apple. Въпреки че Джобс се е родил в Калифорния, неговият баща е емигрант от Сирия. Тази страна е близо до Египет и не е за учудване, че в една арабска страна може да живее човек, който много прилича на Стив Джобс.
Apple може да ползва kласическото лого в iPhoneИмa шaнc Apple дa cмeни класическото лого, ĸoeтo cтoи нa гъpбa нa іРhоnе. Cпopeд нoв cлyx, ĸoмпaният…Jul 25 2019skafeto.com

loading...