OnePlus 7T Pro е официално анонсиран и носи типичните ъпгрейди, които бихте очаквали от серията T на компанията – нищо толкова важно, колкото ванила вариантът 7T. С него идва и McLaren версия, чийто екстериор черпи вдъхновение от състезателната легенда.

OnePlus 7T Pro се захранва от последното поколение Snapdragon чипсет 855+ и благодарение на по-високите тактови скорости обещава с 15% по-висока графична производителност. Това със сигурност ще е полезно, тъй като списъкът с игри, които поддържат страхотните 90Hz екрани на OnePlus расте.

Наличен е с една конфигурация на паметта – 8 GB RAM и 256 GB пространство за съхранение (UFS 3.0 стандарт). Ако искате 12GB оперативна памет, изданието McLaren е единствената ви възможност.

Другата голяма промяна е, че телефонът вече поддържа Warp Charge 30T – като версията „T“ е с 23% по-бърза от старото 30W зарядното устройство, което дебютира с телефоните OnePlus 7.

Докато 16MP изскачащата селфи камера е непроменена, тройната камера на гърба получава нова функция – макро режимът от последният 7T смартфон на фирмата. Говорейки за 7T, моделът Pro се гордее с по-голямо фокусно разстояние на своята камера за увеличение (3x над основната камера), както и на оптична стабилизация. Основният сензор е 48MP, а ултра широката камера – 16MP и са същите от 7T.

OnePlus 7T Pro е анонсиран заедно със Snapdragon 855+ и специално McLaren издание

OnePlus 7T Pro McLaren Edition се предлага с 12 GB RAM и 256GB съхранение. Гърбът му е имитация на дървесен фладер и краят на корпуса е акцентиран с жълто по ръба. Освен това получавате мек защитен калъф от алкантара, материал, популярен в автомобилния свят.

OnePlus 7T Pro е анонсиран заедно със Snapdragon 855+ и специално McLaren издание

И двете версии на телефона ще стартират с OxygenOS 10, която е на базата на Android 10. McLaren Edition разполага с някои ексклузивни функции, като тапети и икони с тематика на McLaren, а известията осветяват извитите страни на дисплея в запазения за търговска марка оранжев цвят „папая“.

OnePlus 7T Pro е анонсиран заедно със Snapdragon 855+ и специално McLaren издание

OnePlus 7T Pro ще бъде наличен в Европа следващия четвъртък на цена от 760 евро – (същата цена като 8GB/256GB версията на „обикновения“ предишен модел 7 Pro). McLaren Edition идва на 5 ноември и ще струва € 860.
Какво има в един смартфон? Учени пускат iPhone в блендер, за да разбератПроектът има за цел да покаже количествата на редки или т.нар. „конфликтни“ елементи във всеки телеф…Jul 6 2019skafeto.com

loading...