Samsung Galaxy S21 изпускане

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

На 29 януари започват продажбите на телефоните от серията Samsung Galaxy S21, така че съвсем навреме Galaxy S21 Ultra попадна в ръцете на Зак от YouTube канала JerryRigEverything, за да бъде подложен на неговите тестове на издръжливост.

Дисплеят е покрит с Gorilla Glass Victus, но това не пречи той да започне да се надрасква, както се очаква от стъклото, при 6 по скалата за твърдост на Моос. Страничната рамка е алуминиева, както и бутоните за звука и за включване. Метална е и зоната около основната камера – приятна промяна спрямо стъклото в Galaxy S20 Ultra, което можеше да се счупи сравнително лесно.

Дисплеят издържа около 45 секунди на нагряване със запалка, а след това пикселите остават постоянно увредени. Внимавайте на какво подлагате своя телефон, но със сигурност не е добра идея да го нагрявате. Особено ако струва толкова.

Ултразвуковият сензор за отпечатъци продължава да работи коректно и след надраскване на стъклото над него, което също е добра новина. Устройството се справя и с опитите за огъването му, което показва, че конструкцията има достатъчна структурна здравина. Това също е нещо, което се радваме да чуем за телефон, чиято цена започва от 2550 лева.

Вижте още:
Колко хора ползват Apple iPhone през 2021?Миналата година броят на активните iPhone устройства надмина 900 милиона, а сега научаваме, че след …Jan 28 2021skafeto.com

САЩ добави Xiaomi към черния списък на китайски компании свързани с военнитеАдминистрацията на Тръмп добави смартфона гигант Xiaomi към черния списък на САЩ на предполагаемите …Jan 15 2021skafeto.com