смарт джаджи

Лятото е в разгара си и всеки очаква с нетърпение платения годишен отпуск. Когато сме далеч от дома, често се случва да се страхуваме за неговата сигурност. Като любители на техниката видяхме, че фирмата TP-Link има няколко предложения за смарт джаджи, които ще помогнат да се погрижим за домашната сигурност, както и такива, които ще направят преживяването по време на почивката още по-удобно.

Първото предложение на TP-Link и най-добрият избор за оптимално управление на устройствата, свързани към електрическата мрежа са интелигентните контакти HS100 и HS110.

Когато домът остава празен за по-дълго време можете да активирате режим “далеч от вкъщи”, чрез който Вашите устройства ще се включват и изключват по различно време. Това ще създаде впечатление, че в жилището има хора и може да предпази дома Ви от недоброжелатели.

Смарт джаджи за спокойствие по време на летния отпуск

В допълнение, с контактът HS110 можете да анализирате потреблението на електроенергия на дадено устройство в реално време. Устройствата са лесни за управление чрез гласов контрол с Amazon Echo или чрез приложението за мобилни устройства – KASA.

 

Смарт джаджи за спокойствие по време на летния отпуск

Подобно на интелигентните контакти, интелигентните крушки KL110 и KL120 също могат да се включват и изключват от разстояние. Можете да програмирате крушката да светва и/или гасне в определени часове или да я управлявате дистанционно чрез приложението KASA. KL110 се свързва лесно с домашната Wi-Fi мрежа, без да изисква допълнително оборудване.

Смарт джаджи за спокойствие по време на летния отпуск

За тези, които предпочитат да се забавляват у дома, многоцветната крушка KL130 е перфектен избор за запомнящи се партита. Можете да изберете светлина за всеки повод – от вечерно парти с приятел, до приятна семейна среща или филмова вечер.

Смарт джаджи за спокойствие по време на летния отпуск

Функцията „Автоматично бяло“ позволява крушката сама да регулира яркостта си така, че да пасва на естествената светлина по всяко време на деня създавайки по-приятна атмосфера в помещението.

Смарт джаджи за спокойствие по време на летния отпуск

UNBOXING | KL130 – Интелигентна многоцветна крушка Kasa Smart: https://www.youtube.com/watch?v=cJ-3W-1hpwM

За тези, които не могат да се лишат от Интернет дори по време на почивка, безжичните Мesh системи Deco M4 и Deco M5 са добър избор и пасват на всеки тип помещение. Благодарение на Mesh технологията, двете системи осигуряват пълно покритие във всеки ъгъл на къщата/дома/хотела, а 2-те честотни ленти (5 GHz и 2.4 GHz) са подходящи за всеки тип работни задачи.

Смарт джаджи за спокойствие по време на летния отпуск

Deco M4 се предлага с множество функции в зависимост от индивидуалните нужди на всеки потребител и може да се използва като рутер, разширител на обхвата или точка за достъп. Конфигурирането, инсталирането и управлението им се извършват лесно, с помощта на мобилното приложение Deco.

Смарт джаджи за спокойствие по време на летния отпуск

UNBOXING & Quick set-up | Deco M4: https://www.youtube.com/watch?v=YGQMRGkgDFs
UNBOXING | Deco M5: https://www.youtube.com/watch?v=GwTuWypqjiM

Добро решение, както за почивка, така и за командировки е мобилният 4G LTE рутер TL-MR6400. Той предлага LTE 4G мрежа, без необходимост от предварително конфигуриране. TL-MR6400 може да поддържа до 32 свързани устройства. Мрежовите настройки се управляват интуитивно с помощта на мобилното приложение Tether.

Смарт джаджи за спокойствие по време на летния отпуск

За да избегнете дългото и „отегчително“ пътуване до избраната от вас дестинация за почивка, можете да запълните времето, като гледате хубав филм или епизоди от любим сериал. В много случаи това не е възможно, поради липсата на интернет или ограничените мобилни данни на Вашите устройства. Със скорости на сваляне до 150 MBps, мобилният рутер TP-Link M7350 ще Ви помогне да забравите за тези проблеми. Той поддържа най-новото поколение 4G LTE и позволява стрийминг на онлайн филми без прекъсване. Мобилният рутер разполага с батерия от 2000 mAh, която осигурява до 8 часа автономна работа и интуитивно управление чрез приложението tpMiFi.

Смарт джаджи за спокойствие по време на летния отпуск

Преносимият хъб UH400 е решение за тези, които искат да останат свързани по време на почивка и да използват мобилни устройства като лаптоп или ноутбук. Този хъб може да свърже до 4 устройства едновременно, като осигурява скорости на трансфер до 5 GBps с USB 3.0 портове (10 пъти по-бързо от USB 2.0 порта).

Смарт джаджи за спокойствие по време на летния отпуск

Знаем, че устройствата също се нуждаят и от зареждане, а ние не винаги разполагаме с удобен контакт. Добро решение в подобни случаи е портативната батерия TL-PB10000. С висок капацитет от 10 000 mAh тя може напълно да зареди повечето устройства. TL-PB10000 разполага с 2 високоскоростни интелигентни порта за зареждане, които откриват свързаното устройство и осигуряват до 2.1A адаптивна мощност. Батерията поддържа скорост на презареждане от 5V / 2.1A, достигайки максималния си капацитет на зареждане за около 4.8 часа.

Смарт джаджи за спокойствие по време на летния отпуск

Геймърите, които използват свободното си време предимно за игри, могат да се доверят на рутера Archer C5400X. Трилентовият гейминг рутер разполага с 1,8 GHz 64-битов четириядрен процесор, три копроцесори и 1 GB RAM, премахва изцяло забавянията и значително подобрява гейминг изживяването. Трите честотни ленти (2 по 5 GHz и една от 2.4 GHz) осигуряват необходимата скорост за професионална игрална сесия. Широкото покритие е гарантирано от Archer C5400X и не е необходимо геймърите да се ограничават само до едно игрално пространство.
UNBOXING | Archer C54OOX – Първият гейминг рутер на TP-Link:

Какво има в един смартфон? Учени пускат iPhone в блендер, за да разбератПроектът има за цел да покаже количествата на редки или т.нар. „конфликтни“ елементи във всеки телеф…Jul 6 2019skafeto.com

„Вавилонската кула от смартфони“: Китайски творец привлича вниманието към проблема за е-отпадъцитеКитайски творец в събота (30 март) разкри скулптура, изработена от изхвърлени мобилни телефони и офо…Apr 2 2019skafeto.com

loading...