Xiaomi Mi Mix Alpha
Xiaomi Mi Mix Alpha

Xiaomi винаги е запазвал най-вълнуващите си технологии за линията Mix, а току-що пуснатият Mi Mix Alpha не ни разочарова – разполага с невероятен обгръщащ телефона дисплей, 108 MP камера и най-новия чипсет от Qualcomm.

Прекрасно изглеждащият телефон ще има чипсет Snapdragon 855 Plus, 12 GB RAM и 512 GB място за съхранение. Батерията е 4,050mAh на базата на нано-силициева катодна клетка, поддържаща 40W бързо зареждане с кабел. Това обаче е по-малко интригуващата ни част – по-интересният е уникалният дисплей, който обикаля около целия Xiaomi Mi Mix Alpha.

Xiaomi казва, че този дизайн му позволява да постигне съотношение между екрана и тялото от 180%. Той е по-голям дори от сгъваемия телефон Mate X, въпреки че не можете да го отворите като при Alpha и да получите един гигантски непрекъснат панел.

Футуристичният Xiaomi Mi Mix Alpha идва обгръщащ телефона дисплей и 108MP камера!

Панелът на Xiaomi Mi Mix Alpha има рамки с дебелина 2,15 мм отгоре и отдолу и лента за камера на гърба, като лещите са защитени от сапфирено стъкло. Краищата са чувствителни към натиск и ще показват известия като email-и, съобщения и т.н.. Няма високоговорител или други дупки – сензорът за близост е ултразвуков, аудиото се предлага благодарение на „Display Acoustic Technology“ и има усъвършенствана технология за отхвърляне на неумишлено докосване с дланта на ръката ви.

Футуристичният Xiaomi Mi Mix Alpha идва обгръщащ телефона дисплей и 108MP камера!

Казва се, че частта на дисплея на гърба има AI алгоритми, които откликват на ключови моменти като повикване на такси, използване на вашето устройство Xiaomi у дома с приложението Mi Home или когато имате нужда от него, за да изтеглите маршрута си. Разбира се, можете да използвате и задната страна за селфита и което е уникално – сега разполагате с всичките 108 мегапиксела за своите снимки!

Футуристичният Xiaomi Mi Mix Alpha идва обгръщащ телефона дисплей и 108MP камера!

Основната камера разполага с огромен сензор тип 1/1.33 ”и технология Tetracell, която е предназначена за извеждане на снимки с комбиниран от 4 в 1 пиксела, което прави 27MP фотография. Ултрашироковата камера отдолу снима 20 MP изображения със 117-градусов зрителен ъгъл, докато третата камера е 12 MP телеобектив.

Футуристичният Xiaomi Mi Mix Alpha идва обгръщащ телефона дисплей и 108MP камера!Компанията твърди, че тези образци от новата камера са с резолюция 12032 х 9024 пиксела и са с размер 40MB. Както се вижда, снимките запазват своите детайли дори когато снимката е увеличена 8x.

Бихте си помислили, че Mi Mix Alpha е изключително крехък, но от Xiaomi са направил всичко възможно, за да го защитят – рамката е от аерокосмическа сплав, докато задната лента е керамична с вече споменатата защита от сапфир стъкло за камерите. Ако сте готови да хвърлите огромната сума пари, трябва да изчакате до декември, когато телефонът ще се появи на пазара.

За съжаление цялото тов аудовоствие си има и своята цена и тя е премиум – Xiaomi Mi Mix Alpha ще струва 19 999 CNY – това е над 2800 долара / 2500 евро. Да, Mi Mix Alpha е по-скъп от Samsung Galaxy Fold и все още неиздавания Huawei Mate X.
Redmi K20 Pro Premium идва със Snapdragon 855+ SoC, до 12 GB RAM и 512 GB пространствоДокато Redmi (Xiaomi) K20 Pro е на пазара само от няколко месеца, компанията реши да даде на телефон…Sep 18 2019skafeto.com

Официалните изображения на Xiaomi Mi 9 Pro 5G показват нова бяла визияXiaomi ще проведе голямото си събитие в Китай на 24 септември, където ще представи новия си модел Mi…Sep 20 2019skafeto.com

loading...