До 17 декември телекомът предлага истинско празнично забавление в специални коледни кътове в София и Пловдив

Духът на Коледа отново е тук и споделените моменти са най-ценното, което хората могат да си подарят. Затова до 17 декември на различни локации в София и Пловдив Yettel предлага истинско забавление за всички, които обичат предизвикателствата и празничното очакване. Специална инсталация във формата на красиво опакован подарък ще посрещне любителите на мемо игрите, които могат да спечелят не един, а два подаръка в навечерието на най-светлите празници в годината.

Желаещите да участват трябва да решат мемо играта за една минута, а ако успеят да го направят, получават подарък – коледна опаковъчна хартия. Всички участвали могат да се регистрират в томбола за един от три страхотни пакетни подаръци с устройства от Yettel, а междувременно могат да се забавляват в специалните кътове за снимки с бляскав празничен дизайн.

Първият подаръчен бъндъл от томболата включва стилния смарт часовник HUAWEI Watch GT 4 41mm Silver Steel и комфортните безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2. Страхотна мотивация за участие е и пакетът със смартфон MOTOROLA G32, който върви заедно с еърфрайър от Philips. Третият подарък, с който за някой от участниците Коледа ще дойде по-рано, включва смартфон SAMSUNG S23 FE 5G с подобрена селфи камера и безжични слушалки SAMSUNG Galaxy Buds2 за богат и балансиран звук.

Местата, на които може да бъде открита празничната инсталация на Yettel, са:

  • Paradise Center, София, ет. 1 до ескалаторите до 5 декември от 16:00 до 20:00 ч.
  • Plovdiv Plaza Mall, Пловдив, ет. 0 от 13:00 до 17:00 ч. на 7 декември и от 14:00 до 20:00 ч. на 8, 9 и 10 декември
  • Sofia Ring Mall, София, ет. 0 от 16:00 до 20:00 ч. на 13 и 14 декември и от 13:00 до 19:00 на 15, 16 и 17 декември

Интерактивната инсталация е част от коледната кампания на Yettel, която тази година идва с посланието, че Коледа е, за да подаряваш внимание и усмивки. Несравнимо пък е удоволствието да зарадваш любимите хора, като им подариш точно това, от което имат нужда. В този дух е и коледният календар в мобилното приложение на оператора, който всеки ден през декември носи на потребителите отстъпки за смартфони, смарт джаджи и разнообразни партньорски оферти. Всеки може да избере дали да вземе изненадата за себе си или да я подари на близък, който също е част от мрежата на Yettel.