ZTE Axon 10 Pro 5G
ZTE Axon 10 Pro 5G

Китайският производител на телекомуникационно оборудване ZTE Corp в понеделник започна продажбата на 5G смартфони. Това е първият модел на 5G телефон, който се появи на пазара в Китай, съобщиха от компанията в официалния си акаунт в „УиЧат“ (WeChat).

Поддържайки 5G честоти на трите основни телекомуникационни оператора в Китай, а именно China Mobile, China Telecom и China Unicom, ZTE Axon 10 Pro 5G ще осигури на потребителите си стабилна интернет връзка и бързо предаване на данни с ниска латентност, заявиха от компанията.

Слушалките също са оборудвани с 6.47-инчов AMOLED дисплей и разполага с тройна настройка на камерата, която включва 48-мегапикселов основен сензор, ултра широк 20-мегапикселов обектив и 8-мегапикселов телеобектив.

Хуауей печели търг за изграждане на 4G мрежа в метрото в КиевКитайският технологичен гигант Хуауей печели търг за изграждане на 4G мрежа за метрото в столицата н…Aug 4 2019skafeto.com

В края на юли компанията стартира предпродажбата на ZTE Axon 10 Pro 5G чрез основни платформи за електронна търговия на цена от 4 999 юана (около 710 щ.д.).

Китайските производители на телекомуникации и смартфони яростно се състезават за засилване на внедряването на 5G инфраструктура и продукти, след като в началото на юни Китайските власти „дадоха зелена светлина“ за използването на свръхбързата технология от следващо поколение.

iPhone 11 с по-добра камера и скорост, а iPhone 12 с по-добър 120Hz дисплей и 5GСептември месец е очакваната презентация на тpите нoви iPhone 11 модела. Te щe ползват новия Аррlе А…Jul 27 2019skafeto.com

loading...