жълти стотинки
Снимка: Pixabay.com

Всеки човек се нуждае от почивка. Ако периодично не се „изключваме“ от ежедневието си и не презареждаме батериите си, това може да се отрази зле не само на психическото, но и на физическото ни здраве. Не всеки от нас обаче има възможност да отиде на мечтаната почивка, затова днес ви представяме градовете, в които ще почивате за жълти стотинки.

Вероятно всеки човек мечтае да пътува по света, предават от pochivka.blitz.bg. Много хора смятат, че нямат възможности за това. Но в много градове можете да се минете евтино и да сидонесете много положителни емоции. NeoFacts представлява 4 световни града, в които можете да се отпуснете за стотинки.

4Рига

Снимка: Pixabay.com

Латвийската столица няма да остави никого безразличен. Архитектурните й забележителности имат оригиналност и разнообразие. Архитектурата на Рига е включена в списъка на ЮНЕСКО за световното наследство. Не забравяйте да посетите историческата част на Рига – Стария град. Посетете площада на кметството, също Къщата на черните точки, която датира от XIV век. Отидете до ресторант „Лидо”, където можете да опитате изкушенията на латвийската национална кухня. Нито една туристическа брошура няма да ви разкрие това: как да се държим на гости у германци? Също така, основното предимство е, че тук настаняването, храната и пътуването са доста евтини.

Назад

Това са най-опасните сгради в света (Снимки)Строителството е една човешка дейност, която се развива постоянно. Съвременните структури, често са …Oct 30 2019skafeto.com