Златна възраст

Евтино море за пенсионери пускат родните курорти. Проверка на „Телеграф“ показа, че между 44 и 55 лв. вървят офертите по програма „Златна възраст 55+“ до края на септември.

Дори висококатегорийните хотели се опитват да привлекат хората от третата възраст с ултра олинклузив с включен чадър и шезлонг на плажа, спа-процедури и цени от 83 лв. В момента хотел в „Св. Константин и Елена“ предлага такава програма – с 10% отстъпка от редовните цени.

Всеки собственик решава дали да и кога да предложи бонус на туристи, навършили 55 години. От бранша обаче коментират, че единици се възползват от предложенията заради страха от заразяване и несигурността при пътуванията.

Програмата „Златна възраст 55+“ е предназначена или е определена като подходяща за хора в активна зряла възраст над 55 години и пенсионери. Офертите са за почивки, екскурзии, хотелско настаняване или круизи и могат да бъдат както индивидуални, така и групови.

Това, което отличава тези оферти от стандартните предложения, са съобразността на програмите с възрастовите изисквания за комфорт при пътуването.

Виж още:Най-красивите и потайни плажове на българското ЧерномориеБългарското Черноморие е толкова необятно и голямо, че няма българин, който да е обиколил всяко едно…Aug 13 2020skafeto.com

loading...