Какво не трябва да ядете и пиете в Турция
Отлична идея е да заложите на чаша добро турско кафе

Какво не трябва да ядете и пиете в Турция в никакъв случай? Долните редове ще ви дадат добра идея за това, в случай, че сте решили да посетите южната ни съседка.

Мисля да отида в Турция. Повече се интересувам от Истанбул. Там през май 2020 г. ще се проведе финалът на Шампионската лига, пише в блога Мир, Футбол и Я. Тъй като погледът ми е насочен към тази страна, започвам да си спомням ястия, които със сигурност си струва да опитате в Турция.

Освен това обръщам внимание на факта на това, което в никакъв случай не си струва да ядете и пиете в Турция. Да го анализираме заедно? Да започваме!

1. Вода от чешмата. Пиенето не е препоръчително. Трябва да купувате бутилирана вода. Тогава може да се избегнат проблеми с храносмилателната система.

2. Храна без термична обработка. По-добре е да се даде предпочитание на това, което се готви, пържи и пече във фурната. Не забравяйте, че отравянето със сурови храни е с много по-висок риск!

3. Ако живеете в хотел и ядете на шведска маса, помнете правилото – след 6 часа цялата храна, внесена в стаята, може смело да бъде изхвърлена. Просто се разваля.

4. И какво имаше за обяд? Спомняте ли си макароните? Видяхте ли ги във вечерната салата? Сигурни ли сте, че искате да ги изядете, спомняйки си третото правило? Вярно е, по-добре използвайте правило номер 2 и изберете яхния и зеленчуци.

5. Внимавайте с алкохола. Работата не е в количеството, а качеството. ако искате по-приличен алкохол, тогава по-добре си купете нещо от безмитния магазин.

6. Ябълков чай. В този чай няма нищо полезно. По същество в него няма чай. Затова е по-добре да вземете чаша добро турско кафе.

Това са моите правила, които определено ще си спомня, преди да замина за Турция.
Жестовете и тяхното значение в ТурцияВ Турция при общуване често се използват жестове. Интересно е, че от много познатите ни жестове имат…Nov 12 2019skafeto.com

loading...