най-сексапилните градове
Снимка: pixabay.com

Най-сексапилните градове? Да, правилно прочетохте. Ако на пръв поглед тази концепция звучи странно, то когато човек се замисли, се сеща за какво става дума. Това е онази специффична атмосфера, която не всеки град притежава, но която те кара да чувстваш романтично, приятно и дори замечтано. Затова и днес ви представяме една класация. Big 7 Media класира най-сексапилните градове в света, пишат от pochivka.blitz.bg.

5Маями

най-сексапилните градове
Снимка: pixabay.com

На първо място е Маями. Градът е удостоен с това звание заради разкрепостените си местни жители, оживен нощен живот и един от най-романтичните пейзажи в Съединените щати. Маями е град, намиращ се в югоизточната част на Съединените американски щати, в щата Флорида, на брега на Атлантическия океан. Той е вторият по големина град във Флорида и най-голям град в окръг Маями-Дейд с население от 463 347 жители към 2017 г. Маями е голям финансов, търговски, културен, международен и медиен център.

Назад

Топ 4 на градовете, в които ще почивате за жълти стотинки (Снимки)Всеки човек се нуждае от почивка. Ако периодично не се „изключваме“ от ежедневието си и не презарежд…Nov 4 2019skafeto.comТоп 10 на най-красивите градове в света за 2019От всички градове на света има много, който си заслужават да се посетят поради една или друга причин…Jul 30 2019skafeto.com