най-цветни градове
Radisson Blu Blog

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Какво изобразява красотата на един град? Тя се основава на различни фактори като хората, чистотата, пейзажа, архитектурния стил, спокойствието и т.н. Цветовете играят жизненоважна роля за постигането на изключителната красота на града. В тази статия ще ви представим 10-те най-цветни градове в света.

10Санторини, Гърция „Перлата на Егейско море“

най-цветни
10mosttoday.com

Този уникален по рода си вулканичен остров годишно се посещава от огромен брой туристи, които се наслаждават на гледката на подводната калдера, епицентър на едно от най-големите вулканични изригвания в историята. Катастрофалното вулканично изригване, станало на Санторини през 1400 г. пр.Хр., е събитието, което е определило днешния облик на острова. Първоначално формата на Санторини е била почти кръг, но вулканът избухнал с такава сила, че централната част на острова хвръкнала във въздуха и на нейно място се появил кратер, който се запълнил с вода.

Flickr.com
Назад

Топ 10 на най-красивите градове в света за 2019От всички градове на света има много, който си заслужават да се посетят поради една или друга причин…Jul 30 2019skafeto.com