Нова година в Банско

Собствениците на хотели и ресторанти в зимните ни курорти очевидно живеят на принципа „Ден година храни“. Проверка показа, че Нова година в Банско, например, ще ни ощави празнично с доста по-високи цени от елитни курорти в Европа и по света, пише Lupa.bg. Доказателството – цената в хотел „Лъки Банско“ за 7 нощувки покрай Нова година е близо 4400 лева!

Сравнение показва, че някои от скъпите чуждестранни курорти приемат гости на двойно по-ниски цени. Ето и фактите – в Дубай можете да посрещнете 2020-а срещу 2600 лева в четиризвезден хотел, средиземноморският остров Ибиса предлага ваканцията за 2300 лв., а испанската перла Барселона – 1400 лева.

На петзвезден лукс можете да се радвате в индонезийския остров Нуса Лембонган и Монтрьо, съответно срещу 2500 и 2700 лева, което близо два пъти надолу от цените в Банско.

Нова година в Банско по-скъпа от Дубай и Ибиса?!

Никога не правете това, ако пътувате в тези държавиВсеки от нас има мечти, свързани с посещението на различни държави. Когато обаче отиваме в друга стр…Nov 6 2019skafeto.com

Дори преди старта на активния сезон в ски курорта цените не са по джоба на повечето отпускари – между 6 и 8 лева за шкембе чорба, около 8 лева за шопска салата, шест лева за боб чорба, таратор – 5, миш-маш за десятка, а агнешката плешка идва на трапезата за около 80 лв.

Друг е въпросът, че тези цени скачат неимоверно още с падането на първия сняг. Много чужденци се оплакват, че има различни менюта – за българи и за иностранци, което създава лош имидж на и без това оплюваните ни курорти.

Как избират коледни елхи в различните държавиИзборът на коледни елхи е нещо, което всеки от нас прави всяка година. И ако преди не беше никак тру…Dec 19 2019skafeto.com

loading...