Снимка: pixabay.com

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Много хора предпочитат да отидат на „ол инклузив“ почивка, вместо на друг вид, по няколко причини. От една страна обикновено цената оправдава това, което получаваме за нея. От друга страна този вид почивки са приятни и подходящи за семейства с деца, защото всичко им е подсигурено и няма нужда самите те да планират нищо.

Почивките с изхранване тип „ол инклузив“ свързваме най-често с Турция. Има, обаче, и други страни, където ще намерите хубави хотели, предлагащи същото обслужване, предават от pochivka.blitz.bg. Избрахме за вас 5 варианта за почивка – от икономична до луксозна, и сме ги подредили от ниска към висока цена. Цените са към октомври 2019 и са за двама души за 7 до 10 дни.

5Тунис (840 евро за 7 дни)

Снимка: pixabay.com

Тунис става все по-популярен сред туристите. Те са привлечени от топлото море, екскурзиите до исторически забележителности, а също така и от една от снимачните площадки на сагата „Междузвездни войни“. Сред най-големите му предимства са широките плажове със ситен пясък, хотелите с голяма площ, таласотерапията и т.н. Възрастните предпочитат да почиват в Джерба или Махдия, младежите купонясват в Сус, а семействата с деца обичат Хамамет. При избора на място за настаняване препоръчваме да разглеждате варианти за хотели с не по-малко от 4 звезди и с наскоро направен ремонт, за да не попаднете на място, което не е променило вида си от времето на колониализма.

Назад

Посетете тези места, преди да са изчезнали завинагиПриродата на Земята е изумителна и всеки от нас има желание да посети различни места, които по един …Nov 13 2019skafeto.comУдивителната Индия – местата, които задължително трябва да посетимПовечето хора обичат да пътуват и искат да посетят най-различни държави и кътчета на света, за да мо…Nov 15 2019skafeto.com