лятото температурите в събота

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Октомври месец чука на вратата и за нас това официално значи, че лятото е в своя край и ни предстоят двата студени сезона – есен и зима. Разбира се, красотата на смета се крие в това, че ако в едната част е зима, то в другата е прекрасно лято. По тази причина можем да се насладим на летни изживявания, дори когато у дома е студено и зимно. Днес ще ви представим 5 дестинации, които ще ни позволят да удължим лятото си още малко.

Лятото официално приключи, а с него и плажният сезон, пишат от pochivka.blitz.bg. Или поне в нашата част от света. Всъщност светът е достатъчно голям, че все някъде по някое време е подходящо време за слънце и море. Разбира се, трябва да излезем малко извън нашите ширини, за да намерим такива хубави места през октомври. Предлагаме ви няколко места, където спокойно можете да си направите едно хубаво море докато у нас есента е в разгара си. Вероятно си мислите, че всички те се намират в екзотични държави, твърде далеч от нас? Всъщност не всички са толкова далечни и недостъпни. Някои от тях даже са в съседна до на страна. Вижте къде можете да се порадвате на горещо време през октомври:

5Мексико

През октомври в Мексико е горещо, но не твърде влажно, което го прави идеално време за забавления на открито. Едно от събитията, които не са за изпускане, е международният фестивал Сервантино, посветен на великия писател Мигел де Сервантес. Той се провежда в град Гуанахуато и в програмата са включени много концерти и арт събития.
Назад

Топ 6 на дестинациите за перфектен меден месецВенчавката е момент от живота на всеки от нас, който променя изцяло ежедневието и нагласата ни. Разб…Sep 9 2019skafeto.comЯсно е коя е най-добрата страна, за да прекарате старините си тамКогато човек остарее, той започва да пренарежда приоритетите и нуждите си. Освен от семейството и бл…Sep 28 2019skafeto.com