В днешно време не е необичайно жените да пътуват без мъжете си по различни места. В женските почивки няма нищо лошо, но понякога дори не взимаме и приятелки за компания. Когато решим да отидем някъде сами обаче, трябва да знаем, че има някои дестинации, които не са подходящи за сама жена.

В цивилизования свят една жена е свикнала да се чувства свободна. Но има места, където дори местните жителки не могат да се чувстват в безопасност, предават от pochivka.blitz.bg. Когато избирате курорт, пътувате в командировка, е необходимо да вземете предвид спецификата на дестинацията. В кои държави жените трябва да ходят с повишено внимание. По принцип това са екзотични дестинации, страни от трети свят и страни с ислямска вяра.

101.Мароко

По-добре е да дойдете тук с колега пътник. Облечете се скромно, покривайки раменете и краката, оставайте на осветени места през нощта, внимателно изберете метода на движение. Не забравяйте, че търговците дори могат да бъдат агресивни.
Назад

Топ 6 на дестинациите за перфектен меден месецВенчавката е момент от живота на всеки от нас, който променя изцяло ежедневието и нагласата ни. Разб…Sep 9 2019skafeto.com