https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Венчавката е момент от живота на всеки от нас, който променя изцяло ежедневието и нагласата ни. Разбира се, това е огромен повод да се позабавляваме с приятелите и семейството си, но в същото време поставя началото на нов етап в живота ни, който е особено отговорен, защото вече семейството ни се е увеличило с още един член.

Меденият месец е едно най-вълнуващите преживявания след сватбата, пишат от iwoman.bg. Някои психолози обаче твърдят, че трябва да ходите на романтично пътешествие не само след като сте минали под венчилото, но и всяка година. Чувството, че отново сте младоженци ще засили връзката ви. Всички щастливи двойки обикновено организират романтични пътувания 1-2 пъти в годината. А ето и кои са най-добрите дестинации за перфектен меден месец:

6Невероятно красивите Малдиви

Малдивите определено няма да ви разочароват. Макар че мнозина смятат, че тази островна държава е много скъпа дестинация, това не е така. Днес дори може да наемете стая в хотел за 50 долара. Полетът не е по-скъп в сравнение с този до Тайланд, например, но приключението си заслужава. Най-предпочитаното време за посещение е от октомври до април заради по-добрия климат.
Назад