https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Венчавката е момент от живота на всеки от нас, който променя изцяло ежедневието и нагласата ни. Разбира се, това е огромен повод да се позабавляваме с приятелите и семейството си, но в същото време поставя началото на нов етап в живота ни, който е особено отговорен, защото вече семейството ни се е увеличило с още един член.

Меденият месец е едно най-вълнуващите преживявания след сватбата, пишат от iwoman.bg. Някои психолози обаче твърдят, че трябва да ходите на романтично пътешествие не само след като сте минали под венчилото, но и всяка година. Чувството, че отново сте младоженци ще засили връзката ви. Всички щастливи двойки обикновено организират романтични пътувания 1-2 пъти в годината. А ето и кои са най-добрите дестинации за перфектен меден месец:

5Любовно приключение на Сейшелите

Ако сте сънували сън, в който са присъствали палми, изумрудена вода и безкрайно спокойствие – това са Сейшелите. Освен това, за разлика от Малдивите, има много повече възможности за интересни екскурзии. Очарователните залези само биха допълнили емоцията от един перфектен меден месец.