Венчавката е момент от живота на всеки от нас, който променя изцяло ежедневието и нагласата ни. Разбира се, това е огромен повод да се позабавляваме с приятелите и семейството си, но в същото време поставя началото на нов етап в живота ни, който е особено отговорен, защото вече семейството ни се е увеличило с още един член.

Меденият месец е едно най-вълнуващите преживявания след сватбата, пишат от iwoman.bg. Някои психолози обаче твърдят, че трябва да ходите на романтично пътешествие не само след като сте минали под венчилото, но и всяка година. Чувството, че отново сте младоженци ще засили връзката ви. Всички щастливи двойки обикновено организират романтични пътувания 1-2 пъти в годината. А ето и кои са най-добрите дестинации за перфектен меден месец:

3Тайланд – рай за влюбените

Макар предпочитаните дестинации да са Пукет или Патая, Тайланд предлага още много други малки изкусителни острови, които ще направят медения месец много по-запомнящ се. Пътуването до там е доста дълго, но всяка минута си заслужава. Джунгла, залези и чаша вино – разбира се, споделени с любимия човек.