най-опасните сгради

Строителството е една човешка дейност, която се развива постоянно. Съвременните структури, често са по-неустойчиви като тези в миналото, което е парадоксално, но е факт. Днес ще ви представим класация на някои от най-опасните сгради в света, която определено ще ви накара да останете без думи.

По света има много сгради, около които витаят какви ли не легенди, митове, спомени, па в някои от тях дори са документирани ужасни неща, случили се в тях, пишат от pochivka.blitz.bg. Ето някои от сградите по цялата планета, които се считат не само за обвеяни с лоша слава, но и направо опасни за живота и здравето.

5Дворец на културата „Енергетик“, Припят, Украйна

Снимка: pochivka.blitz.bg

Дворецът на културата „Енергетик“ е построен в началото на 70-те години за посетители на Припят и атомната централа в Чернобил. След аварията в атомната електроцентрала в Чернобил, центърът за отдих бе затворен, но известно време се използвал от ликвидаторите и служителите на атомната централа като техническо помещение. През 2000-те е окончателно изоставен.

Назад

Продължете лятото си като отидете на тези места (Снимки)Октомври месец чука на вратата и за нас това официално значи, че лятото е в своя край и ни предстоят…Sep 30 2019skafeto.comТоп 10 на местата, на които сама жена не бива да ходи (Снимки)В днешно време не е необичайно жените да пътуват без мъжете си по различни места. В женските почивки…Sep 14 2019skafeto.com