перфектния турист

Да бъдеш турист е едно от най-приятните усещания на света. Когато сме на почивка някъде, особено в чужбина, успяваме да се откъснем от проблемите у дома и да се насладим за няколко дни на спокойствието и новата обстановка. Въпреки това има различни хора и се оказва, че някои от тях могат да бъдат истински кошмар, когато са на почивка. Затова днес ви представяме какъв е профилът на перфектния турист. Добре е да сме запознати с него, за да можем самите ние да се впишем в тези критерии и да направим почивката си още по-хубава.

Основната отличителна черта на идеалния турист е познаването на основни разговорни фрази от националния език на страната, в която той идва, пишат от pochivka.blitz.bg. Това се съобщава в проучване, проведено от онлайн услугата Taxi2Airport. Резултатите му са публикувани от Mirror.

На второ място в списъка на качествата на идеален пътешественик, анкетираните отбелязват способността да знаят мярката си в консумацията на алкохол. Освен това анкетираните потребители смятат, че е неучтиво туристите да започнат спор с местен жител относно икономиката или политиката.

Освен това се отбелязва, че примерните пътешественици дават добри съвети и се обличат в съответствие с традициите и законите на държавата, която посещават. Освен това респондентите казаха, че чужденците не трябва да се разхвърлят и да се пазарят безкрайно.

През април службата за резервации на авиокомпании Biletix проведе проучване сред пътуващите и установи какви лоши характеристики отличават туристите. Оказа се, че най-лошата черта, присъща на туристите, се счита пристрастяването към алкохола. За тази опция са гласували 20 процента от анкетираните. Гръцки остров дава 10 000 долара, ако се преместите тамОбикновено, когато става въпрос за гръцки остров, сме свикнали да се говори за екскурзия или почивка…Oct 8 2019skafeto.com8 страни, където пищните женски форми са на почит (Снимки)Пищните женски форми са били на изключителна почит в миналото. Те са били символ за благоденствие и …Oct 21 2019skafeto.com


loading...