пищните женски форми
Pixabay.com

Пищните женски форми са били на изключителна почит в миналото. Те са били символ за благоденствие и социален статус, а освен това се е считало, че дамите с по-изразителни тела са били по-подходящи за майки, тъй като тялото им ще позволи по-лесното износване и раждане на детето. Разбира се, днес вече се знае, че това не е точно така. Друга разлика е, че в момента в световен мащаб младите момичета и жените като цяло се стремят да бъдат слаби.

В начина на мислене на жените е внушено непрестанното желание да бъдат одобрявани от обществото. Красива коса, модерни дрехи и добра физическа форма, предават от dama.bg. Точно затова слабите жени дълго време бяха приемани като по-сексапилни и по-желани. Но във все повече държави жените отказват да изглеждат като слаби и недохранени модели, приемайки тялото си с всичките му несъвършена. На много места по света пищните форми са знак за богатство, здраве, висок социален статут и изобилие. Представяме ви 8 държави, в които ценят женското тяло.

8Гърция

Pixabay.com

В тази страна обичат големите жени. Преди векове гърците са воювали и са били изправени пред болести и глад. Точно затова една по-едра жена е символ на здраве и изобилие.

Назад

Топ 5 на страните, където живеят жените с най-големи гърдиДали една дама ще бъде с големи или по-малки гърди е въпрос на генетични заложби. Големината на гърд…Sep 25 2019skafeto.com