николета лозанова Ерзурум Спор
Николета Лозанова

Николета Лозанова, Ники Михайлов и Валери Божинов са най-новите рекламни лица на сайт за онлайн спортни залози. Преди ден излезе клипчето, където дебеланкото Ники си показва гигантския корем, плеймейтката го слага на диета, за да си възвърне кариерата и да успее да не пропусне удара на биещия дузпа Божигол.

За 49 секундната реклама Ни Ло и вратарят на Левски а прибрали 1 млн. лева, пише Lupa.bg. Божинов се е облажил с „едва“ 300 бона, които обаче са му добре дошли, защото няма особени приходи в последните години.

Ники Михайлов е абониран за рекламно лице на сайта за онлайн залози, който е собственост на братя Найденови. Топлата връзка между вратаря и хазартните босове Цветомир и Боян е таткото на Малката Перука – бившият президент на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

Николета и Ники М. лапнаха 1 000 000 лева от братя Найденови
Дебеланкото Ники тренира

Легендарният ни вратар е кум на един от босовете и собствениците на фирмата – Боян Найденов. Изкусителката и любимият й са прибрали рекордния за родината ни хонорар именно заради роднинската връзка.

Николета и Ники М. лапнаха 1 000 000 лева от братя Найденови
Въпреки че в реални живот Николета провали кариерите на бившия и настоящия си любим, в клипчето именно тя е треньор на Михайлов

„Какво ли не правят хората за пари“, „Тези нямат достойнство“,„Баджанаци в атака“, „Срам и позор за българския футбол“, „Футболът не им е силната страна“ – това са само част от коментарите под култовото видео, където Ники приема без предразсъдъци ролята на вратар с коремче, който няма воля да отслабне.

Намесва се половинката му Николета, която лично се заема с ролята на кондиционен треньор. По-строга от старшина в казармата, красавицата обръща режима, яденето и тренировките на Ники. Въпреки че в реални живот Николета провали кариерите на бившия и настоящия си любим, в клипчето именно тя е треньор на Михайлов.

Николета и Ники М. лапнаха 1 000 000 лева от братя Найденови
Баджанаците Ники и Божинката са неразделни

И резултатът е налице! Ники маха големия корем, подписва с голям клуб и играе големия мач, в който решителна дузпа трябва да му бие… Валери Божинов.

Тримата станаха обект на подигравки не само заради статута си на баджанаци по много линии, но и заради слабото представяне на терена на Божинката и Мамин Ники. Малката Перука и Божигол са популярни имена в родния футбол, но за съжаление – не с постиженията си на терена, а с успехите си по нощните клубове и сред жените.

loading...