катето евро предаване БНТ

Катето Евро ще води втория сезон на кулинарно предаване на БНТ. „Бързо, лесно, вкусно: Храна за душата“ ще даде възможност на хората пред екрана ще могат да надникнат в кухнята на популярната актриса. Те ще могат да научат уникални рецепти и малки домакински хитрости, които перфектната къщовница ще разказва от 14 януари всеки ден от понеделник до четвъртък в 17:00 часа. Забавната кулинарна фурия ще споделя и любопитни семейни истории.

Катерина Евро е едно от любимите лицата на телевизионното предаване „Клуб НЛО“, а голямата популярност й носи ролята на Рени в култовата комедия „Оркестър без име“. Дебюта си в киното актрисата прави през 1978 г. във филма „Чуй петела“, а още през 1982 г. филмът на Станислав Стратиев и режисьора Людмил Кирков „Оркестър без име“ я превръща във филмова звезда. Повече от 15 заглавия има Катерина Евро в своята филмография, както и участия в театрални постановки и телевизионни продукции. И в живота тя често влиза в различни роли, но любима й остава тази на грижовна майка и безупречна домакиня.

Новият сезон на предаването „Бързо, лесно, вкусно: Храна за душата“ запазва вкуса си към бързи, лесни, но атрактивни рецепти от домашната кухня. Катерина Евро ще отвори тефтерчето със своите готварски тайни и ще представи любимите си ястия, които всеки може да приготви у дома. Водещата споделя, че списъкът на кулинарни изкушения, които е приготвила за зрителите, включва многобройни предястия, разядки, супи и основни блюда. Главен герой в нейните рецепти е месото, което тя обожава и да приготвя и да похапва, но най-голямата слабост на Катето Евро в кухнята остават сладкишите.

През 2016 г. Катерина Евро издаде своята книга „Тетрадка за рецепти и спомени“, в чийто предговор споделя: „Аз съм Катерина Евро. Тази година ставам на 60, въпреки че все още се чувствам на 17. През тези 60 години снимах филми, играх в театър, работих в телевизия, омъжих се по любов, отгледах син, а сега си имам и внучка – Катерина. Минах и през щастие, и през тъга. Спечелих и загубих приятелства. Простих се със скъпи за мен хора. Натрупах опит и в готварството, благодарение на моята майка и баба и не на последно място на моя съпруг, който обичаше да си хапва. Сега се осмелих да направя своя кулинарна книга, гарнирана със спомени, и се надявам да съм полезна на тези, които чрез храната искат да зарадват семейството и приятелите си“.

loading...