С тези 2 съставки бихте могли да си помогнете при 12 състояния. Рецептите са лесни и най-важното – доказано ефективни. Само 2 съставки, а толкова много ползи! Рициновото масло и содата за хляб са полезни и самостоятелно. Но, смесете ли ги, ще имате на разположение 12 варианта за помощ при болки, охлузвания и косопад, пише zajenata.bg. С помощта на рициновото масло и содата не само ще се излекувате, но и ще се разхубавите. Как да ползвате тези 2 съставки, за да възстановите здравето и красотата си? Ето и нашите 12 предложения!
1. Смес от сода и рициново масло подпомага заздравяването на рани и охлузвания. Натъркайте изгореното или охлузено място с лекарствена смес от равни части рициново масло и сода и оставете да действа.Магданоз и сода: Така ми каза лекарят и аз го слушам. Холестеролът ми се смъкна, а килцата тръгнаха стремглаво надолуТази рецепта е, за да помогне за намаляване на нивата на холестерола и изгарянето на мазнини, за мно…Jul 10 2018skafeto.com

2. Същата смес перфектно се бори с брадавици и папиломи. Резултатът е видим след няколко седмици редовна употреба.
3. Имате хронична диария? Използвайте сместа като компрес, прилаган в долната част на корема, и се отървете от това толкова досадно и болезнено състояние.
4. Но, ако приемате рициновото масло вътрешно, то ще има обратен ефект – ще разхлаби затегнатия стомах. Достатъчни са две супени лъжици на ден, приети на гладно.
5. Смесете сода за хляб с няколко капки рициново масло и нанесете върху тъмните петна по кожата. Ще видите как само след няколко процедури тъмните петна ще станат по-малко забележими.
6. Само няколко капки рициново масло ще ви освободят от подуване и сърбеж след ухапване от насекоми.
7. Комбинацията от рициново масло и сода за хляб активно се бори с гъбичките на ноктите.
8. Ежедневен масаж на скалпа с рициново масло стимулира растежа на косата. Доказано от практиката!Содата за хляб и водата правят чудеса: Когато видите каква сила имат, винаги ще използвате качествата имСодата за хляб е една много проста и широко разпространена съставка, която присъства от дълги години…Jan 2 2018skafeto.com

9. Компрес от сода и рициново масло, положен в областта на кръвта, ще ви избави от болката, ако сте се секнали или преуморили.
10. Редовният масаж на ставите с тази смес ще намали отлагането на соли и ще предотврати много неприятни проблеми.
11. Леко натъркайте с тази смес клепачите преди лягане. Такава процедура ще помогне за премахване на подуването и зачервяването на клепачите, и лесно ще ви спаси от симптомите на сезонните алергии.
12. Прием на рициново масло вътрешно помага при алергични заболявания. Взимайте всяка сутрин до 5 капки от това вълшебно масло, и вие ще се чувствате много по-добре!
Както сами се убедихте, смес от рициново масло и сода може да направи чудеса за вашето здраве и красота. Ефективността на традиционната медицина действа без съмнение.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!


loading...