https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Будите ли се често от сън посред нощ? Случва ли се това постоянно в един и същ часови интервал? Ако отговорът е да, то имайте предвид, че организмът ви дава сигнали, че нещо не е наред. Според китайската медицина спрямо времето от денонощието, в което се будите, можете да разберете функционирането на кои органи е затруднено.

Така например ако се събуждате между 23:00 и 1:00 часа, то най-вероятно имате проблеми с жлъчния канал. Препоръчва се да се консултирате с диетолог и да промените режима си на хранене. Много е вероятно събуждането в този интервал да се държи и на негативни емоции, акумулирани през деня.

В часовете между 1:00 и 3:00 човешкият организъм освежава черния дроб. Това е пречиствателната станция на тялото ни.Сок чудо гони безсънието завинаги. Природата ни го е дала щедро, само трябва да изцедим…Безсънието е един от факторите, който може да ни създаде изключителен дискомфорт и да повлече след с…Jan 18 2017skafeto.com

Събуждането в този интервал говори, че може да имате прекалено повишено функциониране на черния дроб. Отново – помислете за диетата си и намалете алкохола.

В следващия двучасов интервал – между 3:00 и 5:00, тялото почиства белите дробове за новия ден. Събуждане тук говори, че дробовете ви са претоварени. Вие най-добре знаете на какво се дължи това – въздухът в мястото, в което живеете или работите, може да е замърсен. А може и да имате изключително вредния навик да пушите. В първия случай – помислете за промяна, дори и временна, например отпуска в планината. Във втория – знаете си!

И накрая – събуждането между 5:00 и 7:00 сутринта се свързва с дебелото черво. Много вероятно е организмът ви да изпитва недостиг на вода.Съветът на Петър Дънов, който всички лекари не искат да научим! Той е казал, че всяка болест се лекува с водаЧудото, наречено вода, тепърва предстои да бъде разкрито до край. Но Учителят Петър Дънов отдавна зн…Aug 23 2017skafeto.com