молитва

Днес сме решили да ви разкрием пълния текст на святата молитва към Ангела Пазител, чиито специални сили са само в понеделник и това е денят, в който можем да се молим с тази молитва. Без значение дали сме си вкъщи, навън или в храма, ние трябва да влагаме в нея своята вяра, енергия и добри намерения и чувства. В противен случай, молитвата си остава просто набор от думи, които сами по себе си няма как да ни помогнат. Но ако наистина вярваме в това, което казваме и искаме да се извисим духовно и да се доближим до Бог, то тази молитва определено е много подходяща да го направим. Ето какъв е и нейният пълен текст, който можем да казваме по всяко време на деня, стига да е понеделник:
„Свети Ангеле Христов!
Припадам пред тебе и те моля, свети пазителю мой, който си ми даден още от светото Кръщение, за да пазиш душата и грешното ми тяло, но аз с моята леност и лошия си навик огорчих твоята пречиста светлост и те прогоних от мене чрез различни срамни дела.
Покажи се към мен милосърден и не се отлъчвай от мене.Днес е началото на Великия постПрез миналата неделя отбелязахме Неделя месопустна, с което се слага началото на Великите пости. И в…Mar 10 2019skafeto.com

Помогни ми с твоите молитви да премина останалото време от моя живот непорочно и да сторя плодове, достойни за покаяние.
Зная, че никой не ми е такъв застъпник и защитник, какъвто си ти, свети Ангеле! Защото, като предстоиш пред Господа, ти се молиш за мене.
Не преставай да умилостивяваш премилосърдния мой Господ и Бог да прости съгрешенията ми, които извърших през живота си с думи, дела и с всички мои чувства, и да ме спаси.
Амин!“Днес е Сирни Заговезни: Ден за прошкаСирни заговезни, известен още като Прошка, Поклади, Сирница, Масленица, е важен зимно-пролетен празн…Mar 10 2019skafeto.com

loading...