Zepo

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Преместването винаги се асоциира като едно от най-стресиращите събития, които човек може да изпита в живота си. Всичко, което притежавате отивате в разни кутии, кашони, куфари и чували. Местите се на съвсем различно място, което не е било част от вашата рутина и ежедневие, това само по себе си поражда стрес. След това всичко трябва да бъде разопаковано и организирано по начин, който може би в началото няма да бъде удобен за вас. Съвсем нормално е да усещате напрежение преди и след тази голяма стъпка. Всяко преместване се свързва и с много големи разходи, купуване на нови неща, които са от първа необходимост, доста често сменяме и работата си и трябва да помислим по какъв начин можем да спестим пари. Ще ви представим няколко трика от The Everygirl, които ще са ви полезни по време на преместване, за да спестите пари. Не са нужни никакви усилия, а просто малко креативност.

Ключът към успеха е добра организация
Умният човек изживява своя живот, правейки от хаоса порядък!

Снабдете се с кутии и кашони

преместване
moving.com

Не се втурвайте да давате излишни пари за кашони, които ще хвърлите веднага след вашето преместване. Вместо това бъдете предвидливи и попитате магазините за хранителни стоки в близост дали разполагат с кашони, които да ви дадат. Те така или иначе ги изхвърлят, съответно никакви усилия няма да им коствате, ако просто ги дадат на вас.

Ограничете разходите си

преместване
A Couple of Catholics

При преместването често ни се налага да пренесем и някакви мебели. Организирайте времето си така, че да го направите вие с помощта на приятели, а не предприемайте различни разходи като се обърнете към професионална фирма за хамалски услуги по преместване.

Тези три зодии са истински спестовници! Вижте кои са те

Планирайте в дългосрочен план

преместване
Wedding Venture

Следвайте примера на любимата ни Моника от сериала Приятели и съставете свой план, който да следвате по време и след преместването. Подсигурете доставчиците на Интернет и оптична телевизия предварително и правете малки инвестиции постепенно, а не всичко наведнъж, защото така усетите доста силен удар върху финансите си. Поръчайте си предварително полезни предмети за декорация на апартамента ви от сайтове, които предлагат много ниски цени, но са с по-дълги срокове на доставка. Ако го направите например месец по-рано, ще дойдат точно когато сте разопаковали всичко и сте готови да декорирате мястото си по ваш вкус.

Развихрете се в кухнята

Докато стъпите на краката си, напълнете хладилника с любимите си хранителни продукти и си приготвяйте домашна храна. От този съвет има два ползи. Първата е, че ще ви излезе много по-икономично по този начин, а втората е, че така ще почувствате новото място като ваш дом, защото няма по-хубав кът от кухнята. Всеки свързва дома си с домашно приготвената храна с много любов, нали?

Топ охранител разкри най-слабото място на жилището ниПо думите на представителя на охранителна фирма Ивайло Христов, част от новостите при крадците са, ч…Jul 23 2018skafeto.com

Направете си сами (DIY)

преместване
socialconnoisseursblog.com

Тенденцията, която буквално връхлетя социалните мрежи DIY (Do It By Yourself), може наистина да ви бъде от полза по време на смяна на жилището. Вместо например да си купувате скъпи саксии за растения може да си ги декорирате собственоръчно с каквото имате под ръка, стига да имате нужното желание и въображение.

Предметите носещи късмет и благополучие вкъщи